ITALIEN. I kölvattnet av den anglosionistiska attacken mot Syrien har den italienska nationalistorganisationen CasaPound satt upp banderoller i protest mot aggressionerna från Väst.

”USA:s aggression hjälper terroristerna. Nej till kriget i Syrien!”, så lyder texten på banderoller som CasaPound Italia (CPI) har satt upp i hundra italienska städer.

Dagen efter den sionistiska attacken på Syrien uttalade Simone Di Stefano, CPI:s generalsekreterare, att ”nattens attack mot Syrien, från USA, England och Frankrike, grundad på en serie skickligt spridda falska nyheter, är en attack på världsfreden och mot Europas säkerhet.” Di Stefano tillade:

— Ännu en gång riktar sig västerländska styrkor mot det Syrien och mot Bashar al-Assad, som så sent som 2010 kallades för ett ”föredöme i sekularisering och öppenhet” av Giorgio Napolitano [Italiensk president 2006-2015, red. anm.]. Återigen, istället för att attackera terroristerna, så attackeras de som slåss mot terroristerna. Och allt detta påhejas av vänsterpolitiker och intellektuella.

Källa:
CasaPound, striscioni in cento città contro la guerra in Siria


  • Publicerad:
    2018-04-16 21:00