YTTRANDEFRIHET. Centerpartiets kandidat både till riksdagen och till landstinget i Stockholm, Simon Trbojevic, som gärna utmålar sverigedemokrater som kriminella, är själv dömd för ett allvarligt våldsbrott. Han försöker även tysta alternativmedier genom går till angrepp mot de företag som genom Googles automatiska annonseringstjänst placerar sina annonser hos alternativmedier.

Det är den märklige före detta vänsterpropagandisten, invandrarkramaren och enligt egen utsago säkerhetsrisken Egor Putilov som numera är journalist på den invandringskritiska nätpublikationen Samhällsnytt, som avslöjar centerpartisten Simon Trbojevics ljusskygga metoder att bedriva politik.

Trbojevic försöker tysta alternativa medier genom att gå till angrepp mot de företag som genom Googles automatiska annonseringstjänst placerar sina annonser hos alternativmedier, som Samhällsnytt. Syftet med det är att strypa den ekonomiska tillförseln till publikationer som yttrar andra åsikter än sådana som är godkända enligt regerings- eller centerpartistisk politik.

Simon Trbojevic som härstammar från Serbien går ofta till verbal attack på sverigedemokrater och har påstått att var åttonde sverigedemokrat är kriminell. Nu kan Putilov visa att ”som man känner sig själv, känner man andra”, genom att avslöja att det är Trbojevic själv som är kriminell. År 2007 skar han en för honom okänd man i ansiktet. För det dömdes han till villkorligt fängelsestraff vilket utmynnade i samhällstjänst. Trbojevic dubbelmoral får stå som sinnebild för hela det skurkgäng av ”representativa demokrater” som tar sig friheten att förstöra vårt land.

Källa:
Egor Putilov, Twitter.


  • Publicerad:
    2018-04-24 18:05