Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Chefen för federala valmyndigheten i USA: Om Sidney Powell säger sig ha bevis för valfusk, då tror jag på henne

Av Redaktionen, 2020-11-18
redaktionen@nordfront.se

USA. Ordföranden för den federala valmyndigheten i USA, Federal Election Commission, FEC, menar att advokaten Sidney Powell är en jurist med särskilt hög trovärdighet.

Donalds Trumps jurist Sidney Powell, som utreder Demokraterna för omfattande valfusk vid valet i USA, får nu stöd av den federala valmyndigheten i USA. James E. Trainor III, mer känd som Trey Trainor, är ordförande för den federala valmyndigheten Federal Election Commissions och skriver nu på Twitter att Sidney Powells uppgifter om graverande valfusk måste tas på allvar.

Som Nordfront skrev om under gårdagen menar Sidney Powell att hon har bevis för ett extremt omfattande valfusk där mjukvaran till röstningssystem som Dominion har manipulerats för att stjäla miljontals röster från presidenten.

— Vi kommer med bevis som kullkastar valresultaten i många delstater, säger hon.

Powell har gått ut oerhört hårt ut mot Demokraternas valfusk men har också sagt att hon aldrig skulle komma med sådana påståenden om hon inte haft tillgång till graverande bevis. Att Powell är en person som inte gör uttalanden som hon inte har täckning för delas av många, däribland alltså chefen för FEC.

Som någon som praktiserat juridik i nästan två decennier vid statliga Advokatsamfundet i Texas har jag aldrig betraktat advokaten Sidney Powell som något annat än rättvis och ärlig i alla fall hon någonsin åtagit sig. Om hon säger att det förekommit skenande röstfusk vid valet 2020, då tror jag på henne.”


  • Publicerad:
    2020-11-18 06:20