TYSKLAND. En funktionshindrad kvinna har blivit våldtagen i den tyska staden Chemnitz och polisen har mörkat händelsen.

Enligt den tyska tidningen Junge Freiheit våldtogs den funktionshindrade kvinnan av en asylsökare från Syrien. Kvinnan är synskadad och attackerades i en hall av något slag, där hon våldtogs upprepade gånger.

Incidenten ägde rum i den tyska staden Chemnitz, där nationellt sinnade tyskar tog till gatorna i augusti på grund av invandrarvåldet i staden, något som Nordfront tidigare rapporterat om. Tyskarna demonstrerade då i flera dagar och stämplades av det tyska etablissemanget som ”högerextremister”.

Då Junge Freiheit, samt även den pro-Israeliska websidan Philosophia Perennis, kontaktar polisen för mer information, får de veta att incidenten inte är någonting för pressen att skriva om. Polisen har inte heller släppt något pressmeddelande.

Ställföreträdande talesmannen för polisen i Chemnitz, Andrzej Rydzik, bekräftar dock för Junge Freiheit att det pågår en utredning om våldtäkt. När Junge Freiheit frågar om bristen på detaljer, svarar Rydzik att det handlar om att skydda offret samt ”taktiska skäl”.

Källor:
Chemnitz: Syrischer Asylbewerber soll behinderte Frau vergewaltigt haben
German police ‘cover up how a Syrian raped a disabled woman several times’


  • Publicerad:
    2018-11-20 08:10