FALSE-FLAG. I november släpptes en ny dokumentär om den israeliska false-flag-attacken på USS Liberty.

Här har två  israeliska 7-åringar klätt ut sig till World Trade Center-skyskraporna för att fira Purim i Israel. Högtiden Putim glorifierar hur judinnan Esther dolde sin judiska identitet och lurade kungen av Persien att slakta 75 000 människor som var "fiender till judarna".

Två israeliska 7-åringar firar den judiska högtiden purim, genom att klä ut sig till de brinnande World Trade Center-skyskraporna. Purim glorifierar hur Esther dolde sin judiska identitet och lurade kungen av Persien att slakta 75 000 människor som var ”fiender till judarna”. Känns modus operandi igen?

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Det är inte bara 11 september-attackerna som är fullständigt nedkladdade med den judiska statens fingeravtryck. Faktum är att Israel redan 1954 fastnade med fingrarna i kakburken och ertappades med false-flag-terrorism: den så kallade Lavon-affären/operation Susannah.

Nyligen uppmärksammade Nationell.nu att det har släppts en dokumentär kallad Dagen då Israel attackerade Amerika.

Dokumentären intervjuar överlevare, i ordets rätta bemärkelse, från ytterligare en judisk false-flag-attack: attacken på det amerikanska signalspaningsskeppet USS Liberty.

USS Liberty efter den israeliska attacken.

USS Liberty efter den israeliska attacken som dödade 34 amerikaner och skadade 171.

Attacken utfördes 1967, under sexdagarskriget, och hade för avsikt att verka som en egyptisk attack, på samma vis som att 11 september-attackerna hade för avsikt att verka vara utförda av en man i en grotta i Afghanistan.

Tisdslänkat: Den mycket intressanta dokumentären Missing Links beskriver även i detalj hur attacken på USS Liberty gick till.

Planen var att USA skulle använda militär kraft mot Egypten, efter det att USS Liberty blivit attackerat, på samma vis som USA använde sin kraft mot Afghanistan och Irak efter 11 september-attackerna.

Fast i själva verket var det omärkta flygplan från Israels flygvapen som låg bakom den avsiktliga attacken på signalspaningsskeppet.

Nationell.nu skrev följande:

Al Jazeera avslöjar nya uppgifter, bland annat inspelningar från den israeliska kommunikationen, som bevisar att Israel avsiktligt attackerade det amerikanska fartyget – trots att man visste vilket land skeppet tillhörde.

Dokumentären kan vara en av de bästa som gjorts, och innehåller även en rad intervjuer med överlevare från skeppet. Alla är överens: Israel attackerade USA – avsiktligt.

Sammanlagt dödades 34 amerikaner och 171 skadades. Attacken – som pågick i cirka två timmar – är en av de värsta som någonsin drabbat USA. Ändå tystades den ned – av den amerikanska regeringen, som inte vågade kritisera den judiska staten.

Israel har alltid ljugit om händelsen. Det judiska uttrycket för judisk fräckhet, chutzpah, har nog aldrig varit tydligare.

Se dokumentären här:


  • Publicerad:
    2015-01-04 11:19