NYMEDIA. Nu är den amerikanska nationalistiska nyhetssidan Daily Stormer uppe igen efter att hemsidans server utsattes för en attack.

DailyStormer

Den judekritiska nyhetssidan Daily Stormer, som drivs av nationalisten Andrew Anglin, är nu åter uppe efter att ha utsatts för en attack av personer som inte vill att amerikanska nationalister ska få yttra sina åsikter.

”En regeringsvänlig och yttrandefrihetshatande version av ’Anonymous’ försök att tysta oss för vårt ifrågasättande av de traditionella medierna har misslyckats igen”, skriver man på sidan.

Man lovar vidare att alla säkerhetshål nu har täppts igen och att liknande attacker inte längre kommer att kunna utföras. Man passar även på att påpeka att nationalistiska medier är ett reellt hot mot ”systemet”.

”Allt de har lyckats göra är att visa att vi verkligen är ett hot mot systemet, så mycket så att dess agenter anser det nödvändigt att försöka beröva oss våra rättigheter till yttrandefrihet genom sina lömska, olagliga medel”, menar man.


Andrew Anglin befinner sig just nu på resande fot i Europa. Här är han vid ett minnesmonument över den påstådda förintelsen där han gör sig rolig över de vedertagna förintelse-historierna.

Källa:
We’re Back.


  • Publicerad:
    2014-11-21 15:25