PRESIDENTVALET. Om Joe Biden genom Demokraternas misstänkta valfusk lyckas göra valkupp kan USA hamna i en för-revolutionär situation, skriver Dan Ahlmark för Fria Tider.

Med Joe Biden som illegal president ökar risken för att folket reser sig mot regimen i USA, anser Dan Ahlmark. Bild: Youtube.

I en opinionstext för Fria Tider lägger Dan Ahlmark ut ett scenario för ett Amerika där Demokratiska partiet har gjort en valkupp mot sittande president Donald Trump, och stulit valet med hjälp av valfusk, på vilka indicierna blir allt fler.

Medan systemmassmediernas journalister och en uppsjö av politiker och kändisar agerar som om de inte kände till något om valsystemet i USA, utsåg de redan på valnatten Joe Biden till USA:s 46 president. Riksbögen och årets homo 2013 Jonas Gardell firar offentligen Trumps valförlust och jämför presidenten med en fiktiv seriemördande skräck-clown.

Sverigedemokraternas Mattias Karlsson säger att det är ”djupt oansvarigt” av Donald Trump att påstå att det förekommit valfusk i USA, och han anser samtidigt att Republikanska partiet måste ta (ytterligare) steg vänsterut.

I själva verket bör alla opinionsbildare veta att valet avgörs 14 december, senast den 23 december, när elektorsrösterna inkommit och räknats. Det är de som bestämmer vem som blir president.

Att det förekommit valfusk i mindre eller större skala blir också alltmer uppenbart.

Ahlmark skriver att valkuppen mot Trump utgör kulmen av den ”mjuka kupp” som bedrivits mot honom sedan han vann valet 2016.

Valkuppen mot Trump är den logiska kulmen på den mjuka kupp som den logiska kulmen på den mjuka kupp som bedrivits mot honom sedan 2016. Eftersom Demokraterna inte heller detta år accepterar ett presidentval som går dem emot skapar detta en ödesdiger situation. Om sanna valresultat inte accepteras, är alternativet en återgång till tidigare sätt att tillsätta statsledningar: genom våld. Om inte dagens situation gällande rösträkningen i olika stater löses opartiskt och enligt traditionella legala normer, är det bara att konstatera att USA befinner sig i en förrevolutionär situation. Eftersom grundlagsfäderna såg medborgarnas rätt att inneha vapen som ett medel att hindra en diktatorisk regim, är risken i framtiden för en folkresning inte obetydlig.

Dan Ahlmark skriver också att Demokraternas avsikt är att omvandla USA till en halvsocialistisk republik, där det offentliga på otaliga sätt kan påverka och styra ekonomin och andra samhällssektorer.

Den traditionella friheten för medborgare och företagare kommer att begränsas avsevärt med en Kamala Harris/Joe Biden-administration, menar Ahlmark.

De klara bristerna i det amerikanska valsystemet i många delstater kan alltså medföra att vi står inför en historisk förändring av USA med stora konsekvenser för den västerländska civilisationen.

Detta gäller under förutsättning att Demokraternas långsiktiga kupp mot demokratin i USA lyckas, och att valsystemet tillåts manipuleras på sätt som tidigare mest förknippats med kommuniststater.


  • Publicerad:
    2020-11-09 12:30