LINSLUS. Lipsillen och före detta skolnämndsordföranden i Falun, Daniel Riazat, har nu hittat ännu ett tillfälle att få sin stund i rampljuset. Han gråter nu ut i media, där han uppger sig blivit utsatt för en bedragare som försökt stjäla hans identitet.

lipsillbestulen2

Daniel Riazat, som tidigare menat att han upplevt terror liknande den på Utöya, har nu blivit utsatt för en bedragare. Men Nordfronts läsare kan pusta ut, Riazat uppger att han kollat sina konton och ingenting fattades:

Polis ringde mig för en tid sedan och förklarade att någon försökt stjäla min identitet. Något han tydligen gjort mot andra i syfte att också köpa in grejer. Men de hade som tur var tagit honom innan han hann göra något mot mig.

Det var ”tur” det, eftersom Riazat kan ha haft det knackigt med ekonomin sedan han fick sparken som skolnämndsordföranden i Falun. Ett beslut som Riazat menar beror på att han var illa omtyckt av sina kollegor.

Polisen uppger att det var nära ögat att bedragaren lade beslag på Riazats ekonomiska resurser. Nu uppmanar Riazat bankerna att se över säkerheten och täppa till eventuella säkerhetshål, så att det inte händer igen.

Daniel Riazat har under sin tid som politiker gjort flera svenskfientliga utspel och utöver detta även utnyttjat sin position som skolnämndens ordförande för att skrämma bort skolbarn från nationalism. Han har även notoriskt spridit grova lögner om Svenska motståndsrörelsen.

Källa:
Daniel Riazat: ”Något säkerhetshål behöver täppas till”


  • Publicerad:
    2013-05-02 18:20