INSÄNDARE. Den nationalistiske veteranen Daniel Spansk, som tidigare varit engagerad bland annat i Nationaldemokraterna och Svenskarnas parti, uppmanar nu alla massinvandringsmotståndare att sluta upp i Nordiska motståndsrörelsens demonstration nästa månad.

daniel-spansk

Daniel Spansk.

Varför ska du delta?

Vill du berätta varför du ska delta den 12 november? Posta en kommentar nedan eller skicka in en egen insändare till redaktionen@nordfront.se

Den 12 november har Nordiska motståndsrörelsen kallat till demonstration under parollen ”Stoppa främlingsinvasionen”.

Denna paroll gör att en bredare massa än de som är anslutna till den arrangerande organisationen kan hörsamma uppmaningen och därmed ansluta sig till demonstrationen. Vilket jag också kommer att göra. Jag är inte medlem i Nordiska motståndsrörelsen, men jag kan utan att ge avkall på några principer ansluta mig till en demonstration under den aktuella parollen.

Läget är akut, anser jag, och Sverige är i desperat behov av en demonstrationsrörelse som, till skillnad från ett avsomnat SD, trycker på underifrån för att väcka opinion samt få med sig framförallt den arbetande delen av folket – vilket är den som får ta den största smällen när välfärdssamhället sviktar och resurserna omfördelas till den invasion av migranter som kommer hit.

Det är hög tid att göra sig av med beröringsskräck och istället se till sakinnehållet och budskapet.

Låt varken Stefan Löfven, Anna Kinberg Batra eller Mattias Karlsson diktera villkoren för din åsiktsyttring. Detta väljer du själv!

Gå med den 12 november! Var med att stoppa massinvasionen.

/Daniel Spansk


  • Publicerad:
    2016-10-12 21:15