KULTURMARXISM. Den danska public service-kanalen radio4 publicerade nyligen ett reportage om en swingersklubb. I ljudklippet kan man höra hur reportern ställer frågor, samtidigt som hon har sex med främmande män.

Kulturmarxism, genrebild.

Journalisten Louise Fischer tar med sig lyssnarna in i swingersklubben Swingland i Ishøj. Hon avslutar med att själv delta i aktiviteterna, och det hela fångas i en ljudfil.

Reportaget har gjorts för att dokumentera klubbens nylansering, och man får först följa Fischer när hon visas runt i klubben och träffar de andra gästerna.

Vad brukar ni göra?”, frågar hon några av dem, och de svarar att hon kan prova vad helst hon har lust med.

Därefter hörs diverse stöningar, och man hör hur reportern har sex, medan hon intervjuar en av de som står bredvid sexakten.

Vad ser du just nu?”, frågor hon mannen mellan stöningarna, och han svarar att han ser ”en läcker kvinna som aldrig har provat att vara på swingersklubb förut.”

Reportaget fortsätter med ljud som man kanske känner igen från sovrummet, och sedan beslutar en av kvinnorna att de ska ta en rökpaus. Medan de röker talar Fischer med gästerna om upplevelsen.

Programchefen Tina Kragelund säger att hon tycker det är bra när hennes reportrar exprimenterar med att bedriva journalistik ”på ett annat sätt”.

— Man kan lika gärna ge lyssnarna det de förväntar sig, men vi vill gärna överraska dem och visa nya vinklar, och göra det på nya sätt, och detta kan vara en del av det, säger Kragelund till BT.

Dessutom menar hon att det är en bra väg in i en miljö som annars är dold, eftersom Fischer själv blir en deltagare i verksamheten.

Alla är dock inte eniga med Kragelund och radio4 om att det är en bra idé att de danska skattebetalarna ska finansiera produktionen av den här typen av porr, samt att ge det en plattform för att normalisera denna perversitet. En dansk skriver på radio4s Twitter:

Jag tror att jag har missförstått vad journalister gör. Jag ser fram emot att hon täcker gängkrig, med reportage där hon snortar kokain och hugger ned sina konkurrenter.

Ursprungligen publicerat på Nordfront.dk.


  • Publicerad:
    2021-05-31 15:00