DANMARK. Ett danskt reseföretag anser sig ha hittat lösningen på landets låga födelseantal. De uppmanar nu danskarna att åka på romantisk semester och göra det (ha sex) för Danmark. De kvinnor som lyckas bli gravida vinner priser.

Låg nativitet har under årtionden varit ett problem i västerländska samhällen där det ständigt propageras för feminism, karriär och individens ”självförverkligande”. Dessa problem ”löser” politikerna sedan genom massinvandring av främmande folkslag.

Men det danska resebolaget Spies Rejser har en annan lösning än politikerna. I en reklamfilm uppmanar nu bolaget danska par att ha sex under semestern. Resebolaget menar att tio procent av alla danska barn som föds blir till under semestern men att ännu fler danskar måste komma till skott för att bryta den negativa trenden.

Resebolaget erbjuder danskarna att boka resor med en så kallad ägglossningsrabatt. Om kvinnan sedan kan bevisa att hon blivit gravid under semestern kan paret vinna en tre års gratis förbrukning av blöjor.

Noterbart är att reklamfilmen innehåller nästintill enbart vita människor. Det enda undantaget är en rasfrämling som är homosexuell i slutet av reklamfilmen, där resebolaget förklarar att homosexuella par inte kan få barn och därför inte kommer kunna vinna några priser.


  • Publicerad:
    2014-03-29 18:44