30 SEPTEMBER. Under 1,5 timme ringde personer in till Radio Regeringen och berättade varför de kommer till demonstrationen i Göteborg.

Radio Regeringens avsnitt från igår kväll var ett fullspäckat sådant där Pär Öberg och Simon Engelin intervjuades och Vera Oredsson ringde in till programmet.

Under den andra halvan av programmet ringde personer in och berättade varför de kommer demonstrera i Göteborg mot de förbrytare som vanstyr landet.

”Det är min plikt”
Den första ingringaren var Niclas som går på sin första demonstration. Han är ännu inte medlem i Motståndsrörelsen men har precis ansökt om medlemskap.

”Jag känner att det är min plikt som svensk att stå upp mot folkförrädarna och förbrytarna. Vi måste visa dem att deras dagar är räknade och att folk är trötta på den skit de dragit över oss under alla dessa år.”

”Bryr mig inte om epitet längre – Sverige är på väg att få under”
Därefter ringde Conrad från den invandringskritiska podden Ingrid och Conrad. Conrad kommer till demonstrationen för att sända live.

Conrad berättar att han fått egna rapporter om folk som säger att de inte längre bryr sig om vad mainstream-media kallar dem för och att de kommer för att de kan ställa sig bakom parollen utan att nödvändigtvis dela allla åsikter med Motståndsrörelsen, eller med organisationens nationalsocialistiska världsåskådning.

”Jag tror vi blir väldigt många. Jag tror lätt det kommer bli över 1000 personer.

Det är massa folk som kontaktat mig och sagt att ’jag skiter i vad folk tycker’, jag bryr mig fan inte om vad dessa fiender tycker om oss’. Och det är så jag själv känner: Kalla mig för nationalsocialist då, jag skiter väl fullständigt i det – Sverige är på väg att gå under!”

”Kommer för våra barns skull”
Jan Hjelm ringde in för att meddela att han kommer närvara även under denna demonstration. ”Jag kommer till Göteborg för våra barns skull”, säger han bland annat till Radio Regeringen, och menar att de som tänker annorlunda borde emigrera.

Damerna i Radio Regeringen var uppenbart imponerade över att Hjelm, som både är rullstolsburen och kommer från andra sidan landet, tar sig ner till Göteborg för att demonstrera. Rebecca kommenterade:

”Det är i viljan det sitter. Titta på Janne, där har ni någon att verkligen se upp till, där ni kan känna att ’herregud, det här fixar jag’.”

Elin fyllde i och påpekade att det utöver Hjelm finns en annan viss person som också ska till demonstrationen, och att de bådas närvaro gör att män och kvinnor utan funktionshinder eller hög ålder inte har något att skylla på:

”Och titta på Vera Oredsson, snart 90 år gammal och har kämpat hela sitt liv för nationalsocialismen och hon ger inte upp. Hon har fortfarande glöden.”

”Jag vill leva ett liv utan ånger”
Jonathan, 35 år och medlem i Motståndsrörelsen sedan början av året, hade en mer personlig och emotionell koppling till varför han ska komma. Jonathan är uppvuxen i Ljungskile några mil från Göteborg och känner att det homogena och friska samhälle han kände som ungdom inte längre finns.

”Jag ska komma en dag innan och besöka de platser som varit viktiga för mig när jag växte upp och tänka och filosofera, sedan ska jag dyka upp i Göteborg. Folkgemenskapen som jag upplevde som ungdom vill jag ha tillbaka, och det är därför jag kommer. Jag vill ta tillbaka det jag och vårt folk har förlorat.”

Jonathan uppger att han haft det trassligt i sitt liv men kommit på rätt köl igen tack vare den livsbejakande och naturtrogna nationalsocialistiska världsåskådningen.

”Min läkare skrev ut antidepressiva för fyra år sedan men han borde skrivit ut nationalsocialism istället, för det var det som fungerade. Då kan ni tänka på hur många det är som mår dåligt i onödan och går på den där skiten, som bara behöver tänka annorlunda för att må bra.”

Jonathan uppger att han tidigare levt med såväl ånger som ångest och att han inte längre vill leva på det sättet. Ett sätt att sluta känna ånger är att göra en aktiv insats för att stoppa den negativa utvecklingen genom att ta sig till demonstrationen.

”Det ger ett ökat självförtroende att leva ett liv där man inte ångrar sina livsval, och det i sin tur ger ångesten mindre spelrum, vilket gör att du mår bättre. Ni som velar om ni ska komma eller inte: Vill ni må bra i framtiden eller vill ni gå runt och känna att ’jag borde varit där’?”

”Massmedias nidbild av Motståndsrörelsen stämmer inte”
Peter från Kristianstad ringde in för första gången. Han är inte medlem men däremot sympatisör.

”Nu har man verkligen chansen att visa vad man tycker om det här förrädarsystemet och faktiskt göra någonting åt det. Det är väldigt många som säger att de är trötta på främlingsinvasionen och nu den 30 september har man en chans att sända ett meddelande till systemet.”

Peter säger att han var med i Falun och åkte dit med folk från det närmaste nästet. Han säger att massmedias bild av Motståndsrörelsens medlemmar som hemska människor verkligen inte stämmer.

”Man blir väldigt väl bemött, det var bland de finare människorna man träffat i livet. Jag vet hur tankarna kan gå, men när man väl träffar motståndsmän och motståndskvinnor så inser man hur skevt man tänkte innan.”

”Förbrytarna hör hemma i finkan”
Alexander, också han förstagångsringare, åker ända från Jämtland.

”Vi har vapnet riktat mot oss som är massinvandringen. Anledningen att jag tänker ställa upp är för att vi måste sätta de här förbrytarna i finkan där de hör hemma för allt de gjort mot oss.

Mitt uppvaknande har varit en brokig stig, men jag har länge förstått att det är något fel och att våra politiker bara står och ljuger.”

Alexander får en fråga om han har något att säga till dem som tvekar eller inte vill komma:

”Då kommer jag och hämtar er.”

Inringningarna går att lyssna på från ca 00:01:33 till programmets slut:

Listen to ”Radio Regeringen – #81 Pär Öberg, Simon Engelin och inringarkväll” on Spreaker.

Vill du delta i diskussionerna? Ring 02-1495-1488.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Stöd Nordfront Radio:

Gillar du Nordfront Radio? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Nordfront Radios verksamhet.

Om du önskar att donera specifikt till Radio Regeringen; glöm inte att märka din donation med ”Radio Regeringen” eller ”RR”.
Kontantdonationer: Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg
Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.


  • Publicerad:
    2017-09-16 03:56