UTRIKES. Tre demokrater i Kalifornien har nu gått ut med hot mot alla byggföretag som vill åta sig uppdraget att bygga muren mot Mexiko.

Eduardo Garcia, Phil Ting och Gonzalez Fletcher.

Tre demokrater hotar nu samtliga entreprenörer med ett nytt lagförslag som kommer att tvinga staten att släppa sina pensionsinvesteringar i alla företag som är involverade i projektet om att bygga muren längs gränsen mot Mexiko. ”Build it and we will divest from your company” lyder hotet.

Tillkännagivandet av deras lagförslag kom i måndags, tre dagar efter att USA Customs and Border Protection bad om förslag till prototyper av muren.

— Det är klart att folk i Kalifornien inte vill investera i de hatfulla värderingar som Trump-muren representerar, påstår latinamerikanen Lorena Gonzales Fletcher, samtidigt som en undersökning visar något helt annat.

Lagförslaget följer liknande förslag som varit framtagna av globalister runtom hela landet. En som tidigare lagt ett lagförslag är juden  Nily Rozic i New York som kom med ett förslag tidigare i år om att bojkotta företag som arbetar med muren.

Källor:
U.S.-Mexico border wall fight: California considers divesting from companies involved in the project
Nonwhite Politicians Seek to “Punish” Trump Wall Builders
Demokrater vil stanse muren mot Mexico – truer byggefirmaer


  • Publicerad:
    2017-03-25 21:35