INFORMATION. Nu kan alla som vill visa motstånd mot vanstyret av Sverige boka in en resa till Borlänge den första maj. Motståndsrörelsen har nämligen ansökt om demonstrationstillstånd i staden den dagen.

demo_borlänge1

Tidigare idag lämnade Pär Sjögren å Nordiska motståndsrörelsens vägnar in en ansökan om demonstrationstillstånd till polisen i Borlänge. Ansökan gäller klockan 11:00 till 18:00 den 1 maj 2016.

Ansökan lämnas in. Foto: Nordfront.

Ansökan lämnas in. Foto: Nordfront.

Tanken är att ett demonstrationståg ska vandra genom staden och att runt fyra tal ska hållas på Sveatorget av representanter från Motståndsrörelsen. Ambitionen är också att erbjuda åhörarna musikunderhållning i pauserna samt att låta meningsmotståndare som klarar av att bete sig civiliserat debattera med organisationens företrädare.

Så här såg det ut på första maj i Borlänge 2010. 2016 ska gatorna återerövras av vita män och kvinnor.

Med anledning av att första maj är en ledig dag i Sverige, och att det nu förvarnas tidigt om demonstrationen, räknar vi med en god uppslutning!

Nordfront återkommer med mer information om demonstrationen längre fram. För frågor om demonstrationen, kontakta Pär Sjögren: par.sjogren@nordfront.se


  • Publicerad:
    2016-01-07 23:25