Jag tror att det är många med mig som reagerat över den så kallade censuren som idag går på högvarv. Att staten riktar sitt själsliga suddgummi mot saker som vi tidigare, utan problem, kunnat leva med är ett klart tecken på förändring och inte minst åsiktsreglering. Under det gångna året blev det helt plötsligt kränkande att visa en liten svart docka under Kalle Ankas julafton. Det blev tvivelaktigt ifall det var politiskt korrekt att våra barn klädde sig som pepparkakor och sjöng ”Tre gubbar från pepparkakeland”. Vi justeras hela tiden för att passa in oss i den nu rådande andan. Jag tycker att det blivit tydligt att inget i vårt land ses som heligare än de så kallade nysvenskarna. Vi ska rätta oss efter dem och förväntas anpassa vårt sätt att uttrycka oss och leva.

En annan sak som är likt en nagel i ögat på döendemedia som onekligen dragit åt sig blickarna från de som styr den missriktade censuren är vi nationella medier. Med iver drog Aftonbladet igång sin hetsjakt under parollen ”Nu granskar vi skiten”. Det står klart att vi är ytterst störande för dem som vill upprätthålla den verkliga skiten. Det är därför notisen om negerpappan som stoppade sitt barn i tvättmaskinen anmälts. Döndemediernas apostlar kommer med all säkerhet att göra stående ovationer inför ”demokratins framsteg” om Nordfronts ansvarige utgivare Fredrik Vejdeland döms för detta ”dåd”. Ljusskygga krafter som närs av det här sjuka samhället vill censurera bort oss. De lägger hellre sin energi på att motarbeta oss än att se över sina egna många gånger uppseendeväckande rubriker som trycks på löpet för att locka till sig de allt mer ”toleranta” och avtrubbade massorna.

censur

Det kanske mest absurda i sammanhanget är att när våra politiker slår pannorna blodiga för att intala oss svenskar att detta sättet är det rätta så frodas det verkligt degenererade i samhället. Taket för toleransen är minst sagt skyhögt. Ett ställe där det absolut mest obscena tillåts härja fritt är just inom kulturen. Vi tvångsmatas dagligen med en själsstympande orgie i form av udda konstutställningar och makabra scener/skildringar i tv-serier, böcker och filmer. Inte sällan innehåller de även direkta eller indirekta anspelningar på bland annat pedofili och tidelag. Dagens människor avtrubbas och deras toleransnivå blir allt högre.

Jag skulle vilja se en mer betydelsefull censur i samhället. Jag skulle vilja leva i ett samhälle där folkets väl prioriterades på riktigt. Där skulle inte onaturliga yttringar tillåtas frodas på vare sig människornas, djurens eller naturens bekostnad. Jag vill censurera bort saker som systematiskt tär och förstör oss själsligt istället för pepparkaksdräkter, negerbollar och Nordfronts ansvarige utgivare, Fredrik Vejdeland.


  • Publicerad:
    2013-01-02 22:08