Den 19 december lanserade integrationsminister Erik Ullenhag en ny propagandasida under huvudsidan regeringen.se med rubriken ”Vanliga nätmyter om invandrare och minoriteter”. Simon Lindberg svarar.

Hela sidan inleds med ett citat av allas vår älskade statsminister Fredrik Reinfeldt som lyder; ”Den oerhörda tragedi som drabbade vårt broderland Norge den 22 juli måste ge oss ny kraft att arbeta för öppenhet och tolerans i våra samhällen, samtidigt som varje form av extremism måste motverkas”.

Redan från start lägger man alltså ribban för vad som komma skall. Man får ta ett djupt andetag och räkna till tio för att ens orka läsa vidare. Det man sedan kan läsa är tretton fraser som påstås vara vanliga myter påhittade av till synes påhittiga och fantasifulla näthatare.

Större delen av de så kallade myterna som tas upp är rent ut sagt löjliga. Detta är givetvis medvetet av dem som författat texten att bunta ihop kulturkonservativa missnöjesargument med punkter som hela vår ras överlevnad hänger på, just för att man som läsare ska tolka alltsammans som lite galet och verklighetsfrämmande. De vill att man ska tro att vi nationella är folk som bara klagar för klagandets skull och att frågor om fläskkött skulle vara lika viktigt och högprioriterat som att vårt folk går mot sin undergång.

Jag ska alltså därför inte ge mig in på att besvara alla regeringens lögner då jag i sådant fall snarare skulle göra dem en tjänst genom att nedvärdera mig själv till kulturkonservativ och få nationalsocialismen att framstå som simpel reaktionär missnöjespolitik, vilket såklart är helt felaktigt. Det finns dock två saker de radar upp som myter där jag känner ett stort behov av att väldigt enkelt kommentera deras svar:

”Myt 1: Det pågår en massinvandring, om några årtionden kommer svenskar att vara i minoritet i sitt eget land. Påståendet är direkt felaktigt. I dag är knappt 15 procent av befolkningen född i ett annat land. Statistiska Centralbyrån räknar med en näst intill oförändrad andel i framtiden, andelen beräknas öka till 16,5 procent 2050.”

Om 15% är födda i ett annat land så innebär det att det finns ca 1,4 miljoner utlandsfödda människor i Sverige. Om inte 1,4 miljoner människor, i ett land med en total folkmängd på under 10 miljoner, räknas som massinvandring så kan man verkligen fråga sig var gränsen går när det ska få lov att räknas som massinvandring. Nu är ju dessutom siffran 15% långt ifrån sanningen, det finns nämligen bra många fler rasfrämlingar i vårt land idag. 15% är som sagt nämligen bara antalet människor födda i ett annan land, invandrade till Sverige. Lägger vi till andra och tredje generationens invandrare, rasblandade individer och adopterade så blir siffran avsevärt mycket högre än så. Med detta pålagt så blir också siffran 16,5% år 2050 helt omöjlig matematik. Vi tar i dagsläget in ca 100,000 invandrare varje år och det finnas inget som tyder på att den kvoten kommer minska avsevärt inom någon snar framtid. Det är heller ingen hemlighet att nativiteten är högre bland många rasfrämlingar än svenskar. Det är alltså mycket möjligt att det ”bara” kommer finnas 16,5% utlandsfödda år 2050, men andelen människor som är av främmande ras kommer vara betydligt högre. Sorgligt nog troligtvis över 50% om jag får lägga en kvalificerad gissning.

Det är en massinvandring som pågår till Sverige idag och vi kommer bli en minoritet i vårt eget land om inte förändring sker. Massinvandringen är ingen myt skapad av ondskefulla ”nazister” utan en mardrömslik realitet skapad av våra politiker.

”Myt 6: Judarna kontrollerar medier och politik i Sverige, USA och flera andra länder. Påståenden om judiska konspirationer har cirkulerat i Sverige och i Europa i århundraden och bygger på synen av judarna som ett kollektiv. I Sverige, USA och många andra länder ägs radio- och tevekanaler av en rad olika företag. Denna spridning garanterar att varken någon grupp eller särintresse kan kontrollera debatten.”

Här kan de alltså inte ens själva försöka sig på att motargumentera ”myten”. Istället ger de bara ett klassiskt undvikande politikersvar och svarar faktiskt egentligen ingenting alls.

Mediekoncentrationen är väldigt stark i Sverige och många andra länder och att påstå att det skulle vara många bolag som äger stora delar av media idag är en direkt lögn. Majoriteten av dem som äger och kontrollerar media i hela västvärlden idag är dessutom av judisk härkomst och med klart sionistiska intressen.

Bonnierkoncernen och deras närmaste monopolställning i Sverige är ett väldigt tydligt och passande exempel, men långt ifrån det enda.
Att massmedia påverkar den politiska opinionen är något de flesta förstår, alltså påverkar dessa sionister också politiken i Sverige och många andra länder Det finns många artiklar att läsa om detta här på Nationellt Motstånd så jag lämnar regeringens argumentation med det enkla svaret jag givit.

Sionistägd media är inget påhitt av galna konspirationsteoretiker utan istället mycket allvarlig fakta som fler borde ifrågasätta.

Sanningen segrar till sist
Avslutningsvis så vill jag påtala det absurda i hela idén med att lägga upp denna sida av integrationsministern. Om allt det som tas upp på sidan ändå bara skulle vara lögner och myter, är det då inte att idiotförklara hela det svenska folket genom att lägga skattepengar på att skapa en sådan sida?

Är de så rädda för att vi nationella, med våra jämförelsevis enormt små ekonomiska resurser, skulle kunna övertyga ett helt folk med lögner som det egentligen inte ligger någon sanning i, att de känner sig nödgade att försöka ”motbevisa”dem?

Fler och fler svenskar vaknar och regeringen blir allt mer desperat. Vi kommer garanterad att från systemets sida få se en fortsatt och än mer intensifierad kamp emot oss i takt med att vi avancerar, men sanningen kommer att segra till sist. Etablissemanget kan förneka och förbjuda sanningen, men hur mycket de än ljuger så förblir den ändå sann!


  • Publicerad:
    2011-12-21 00:00