NYHETER. Nordfront listar de artiklar som hittills varit mest lästa under 2021.

Avrättningen i Göteborg och domen mot pedofiltrion i Småland är bland de mest lästa nyheterna första halvan av 2021. Foto: Facebook

Kaos-invandrare, pedofiler eller ”jappningar”, vad är det som lockar flest läsare till Nordfront? Nyhetsredaktionen har tagit en titt på de artiklar som hittills under 2021 är de mest lästa nyheterna.

1. Året inleddes med att Borlängepedofilen Linus Alexander Vikström dömdes till sju och ett halvt års fängelse för sexuella övergrepp mot närstående barn i hovrätten tidigare i år, efter en tingsrättsdom med tolv års fängelse. Barnporr filmades och spreds till andra pedofiler. Fallet väckte stor uppmärksamhet och lockade många läsare till Nordfront.

2. Vem är Sakariye Ali Ahmed? Det redde Nordfront ut i en artikel after att den 17-årige somaliern häktats misstänkt för att vid det senaste månadsskiftet ha skjutit ihjäl polisen Andreas Danman i Göteborgsstadsdelen Biskopsgården, där ett gängkrig pågår mellan olika kriminella gäng.

3. Övervakningsfilm visar ”jappningen” i Göteborg, är titeln på en artikel om en dödsskjutning i en frisörsalong i Göteborg för lite över en vecka sedan. Beväpnade män gick in i salongen, avrättade en annan man och sprang därefter från platsen.

4. Afghanen Tamim Sultani gick tidigare i år lös med kniv i centrala Vetlanda, efter att en mystisk och okänd hädare hävdat att gud inte finns. Sju personer fick allvarliga skador och tidigare i veckan meddelade Eksjö tingsrätt att Sultani döms till livstids fängelse.

5. Mattias Spogardh dömdes nyligen för att i sin ungdom ha våldtagit en yngre närstående pojke flera gånger under en längre tidsperiod. Spogardh är lite av en kändis, åtminstone lokalt i Leksand, då han år 2010 deltog i tjockistävlingen Biggest Loser.

6. Den socialdemokratiske HBTQ-profilen Jennie Olsson åtalades, och dömdes sedermera, för mord på en kollega. Anledningen var att hon var spelberoende och behövde komma åt sin handikappade kusins pengar. Olsson arbetade som personlig assistent åt kusinen.

7. Pedofiltrio i Småland döms för sexuella övergrepp mot barn, som filmades. Filmen blev därefter en del av den drivande pedofilen Kristian Funkels mycket omfattande barnporrarkiv. Felicia Linderot-Lagercrantz dömdes också för att ha deltagit i övergreppen, samt ytterligare en kvinna som genomfört sexuella handlingar på Funkel inför barn, vilket hamnade på ännu en film.

7 och en halv. Rapparen Einár blev kidnappad och förnedrad. Denna äldre artikel, från 2020, har aktualiserats i och med rättegången mot Vårbynätverket. Gangsterrapparen Yasin var inblandad i planering av en kidnappning som avblåstes, därefter skedde den riktiga kidnappningen.

8. Juden Eli Göndör torskade för köp av sexuell tjänst. Nordfront kunde bekräfta misstankarna om att Göndör var den sexköpande ”kände författaren” med City åklagarkammare och var därefter först med att offentliggöra informationen.

En användare på Flashback påstod följande om Göndör:

Han vill förnedringsknulla (blonda) tjejer på grund av sina mindervärdeskomplex och sjukliga fixering vid sin judiska ”ras”. Han har ungefär samma syn på relationen mellan ”judar” och ”arier” som Heinrich Himmler – fast tvärt om.

9. Grundaren av DN Debatt, Göran Beckérus, dömdes för våldtäkter mot närstående barn som bland annat begåtts under en semester på Gran Canaria.

10. I början av året avslöjades att sossepolitruken Dan Eliasson hållit i en bögfest på Las Palmas. Om denna fest berättade en källa för webbtidningen Stoppa pressarna:

— Dan hade as-trevligt, han var en riktig mysfarbror som fick serva Fredrik och Erik med drinkar. De kan ju vara rätt bitchiga, men de gillar verkligen Dan. De tycker han är as-skön och att tjatet om den här resan är sååååå tröttsamt.

Inom parantes: Strax därefter rapporterade Stoppa pressarna att Eliasson siktats iklädd läderbrallor i centrala Stockholm.


  • Publicerad:
    2021-07-20 15:00