30 SEPTEMBER. Radio Regeringen hade ännu en gång en inringarkväll där ytterligare medlemmar och sympatisörer berättade varför de kommer på demonstrationen i Göteborg.

Radio Regeringens avsnitt från i fredags fortsatte på samma tema som veckan innan, det vill säga att lyssnarna uppmanades att ringa in till programmet och berätta varför de kommer att delta på demonstrationen i Göteborg den 30 september. Flera personer ringde in och motiverade varför de ska delta och demonstrera mot förbrytarna!

”Kan jag åka upp till Göteborg så borde varenda en som är sjuk kunna göra det”

Först ut var Robin som ringde in och berättade om sin ataxi, vilket är en funktionsnedsättning som sätter sig på lillhjärnan och påverkar koordinationen och därmed balans och rörelseförmågan. Robin jämförde sig med Jan Hjelm (som vi tidigare skrivit om). Robin delade med sig av delar av sitt liv och sina tankar om demonstrationen. Han har en mycket stöttande fru som hjälper honom att hålla modet uppe. När han uttryckte sin önskan om att åka på demonstrationen svarade frun ”det är klart att du ska göra det!”.

”Kan jag, som är helt fucking skadad, kan jag åka upp till Göteborg så borde varenda en som är sjuk kunna göra det.”

”Det handlar om blod och jord och det är vår skyldighet att dyka upp”

Näst på tur var Dino. Han berättade att den första demonstrationen han deltog på var den 12 november i Stockholm. Efter det fick han mersmak och han har inte missat en enda demonstration sedan dess.

”Det handlar om blod och jord och det är vår skyldighet att dyka upp!”

Dino fick frågan vad han skulle vilja säga till de som fortfarande tvekar på huruvida de ska delta i demonstrationen:

”Om ni inte kommer så är ni fega. Jag har varit mer förstående innan, men just nu är jag inte det. Kommer ni inte så är ni fega. Så är det. Det är er skyldighet att dyka upp.”

När han fick frågan om hur många han tror dyker upp i Göteborg svarade han:

”jag hoppas på 1 200 personer. Jag tror på det svenska folket.”

Angående vad han tyckte om den lyckade minidemonstrationen blev svaret:

”jag önskar att jag vore där.”

”Ni är en så jävla mysig grupp människor, oavsett vad andra säger i media”

Nästa inringare var på ett strålande humör. Tobias är peppad inför demonstrationen. Han deltog på demonstrationen i Falun på 1 maj. Han beskrev hur han genast kände sig bekväm med folket som hade samlats för att demonstrera i folkgemenskapens tecken. Helt upprymd av känslan som ingav sig förklarade han följande:

”Ni är en så jävla mysig grupp människor, oavsett vad andra säger i media.

Innan Falun (det var första gången jag gick på en demonstration med er), innan det var jag väldigt nervös. Men nu i efterhand, att ha varit med och att ha gjort riktig skillnad; jag har aldrig varit med om något sådant förut. Det är fantastiskt. Man får en sådan rush!

Jag kommer att gå på varje demonstration från och med nu. Det var underbart, alltså!”

Diskussionen gick in på censur och hur vi kommer att bli förslavade som folk om vi inte utgör ett motstånd mot det rådande systemet. Tobias lade till:

”Så fort de här mörka krafterna klämmer åt, hur gör man uppror mot det?”

Tobias riktade ett stort tack till Motståndsrörelsen:

”Tack för att ni finns!”

”Vi ska visa det här äckliga systemet att vi inte gillar deras skit”

Därefter var det dags för nästa inringare. Andreas från Norge meddelade att det kommer att komma väldigt många demonstrationsdeltagare från vårt västra grannland.

Andreas förklarade varför det är viktigt att dyka upp på demonstrationen:

”Det är nog den viktigaste parollen vi haft. Vi ska visa det här äckliga systemet att vi inte gillar deras skit!”

Han berättade vidare att man accepterar gruppvåldtäkter på nordiska flickor och massinvandring om man inte dyker upp på demonstrationen. Han fortsätter:

”Det är dags att resa sig upp, varenda jävla Svensson! Vi vill inte ha det här packet i vårt land och vi vill att våra flickor ska kunna åka till stan och ta en öl med en kille utan att bli våldtagna på vägen hem!”

Till de som fortfarande tvekar på om de ska åka sa Andreas:

”Om du inte åker på den här demonstrationen kommer jag att tycka synd om dig, för du måste berätta för dina barnbarn varför du är någon tomte som inte åker på en demonstration, för att det var obekvämt att säkra deras existens.”

”När folk ser att man är många som går i ett tåg så kommer det att locka ännu fler. Det blir som en snöbollseffekt”

Slutligen ringde Tobias Lindberg in till programmet. Han motiverade varför det är viktigt att dyka upp på demonstrationen:

”Vi måste ju förändra det här. Det är för vårt folk och för våra barn. Jag har ju egna barn och man känner sig stressad hela tiden över att man borde göra mer. Det är viktigt att dyka upp för framgång föder mer framgång. När folk ser att man är många som går i ett tåg så kommer det att locka ännu fler. Det blir som en snöbollseffekt. De kan ju prata och hetsa hur mycket de vill på medierna. När folk ser oss gå, när de ser ordentliga människor som går och ser stolta ut och kämpar för någonting de tror på så drar det med nya människor, så det gör verkligen skillnad. Skulle vi vara över 1000 som går skulle det dra med ännu fler väldigt snabbt.”

”Det är viktigt att komma dit”.

Till de som tvekar sa Tobias:

”Om man tvekar, då har man ändå redan börjat fundera. Det är lika bra att börja kämpa redan nu, för det kommer bara att bli värre om man väntar. Det är så många som tycker som oss, så man sticker inte ut så himla mycket. Det vänder nu.”

Inringningarna går att lyssna på från ca 00:01:40 till programmets slut:

Listen to ”Radio Regeringen – #82 Jimmy Andersson, Robert Eklund och inringare! (Tobias Lindberg)” on Spreaker.


Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Stöd Nordfront Radio:

Gillar du Nordfront Radio? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Nordfront Radios verksamhet.

Om du önskar att donera specifikt till Radio Regeringen; glöm inte att märka din donation med ”Radio Regeringen” eller ”RR”.
Kontantdonationer: Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg
Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.


  • Publicerad:
    2017-09-24 22:28