De som trodde att pajaseriet var över i och med Pridefestivalens avslutning den 5 augusti, har tyvärr hoppats förgäves. Den offentliga sodomin fortsätter nämligen oförtrutet visa upp sig inför det allmänna, bland annat mellan den 22 september och 1 oktober då en ”regnbågsfestival” går av stapeln. Platsen för denna är inte Söders höjder i huvudstaden, utan det av mångkulturen ”berikade” Malmö.

Sodomiten Thomas Risvall, praktbög och tillika lokal ordförande i RFSL, intervjuas i Lokaltidningen den 13/9 inför den kommunalt finansierade bög- och flattillställningen. I intervjun vädrar Risvall öppenhjärtigt sitt förakt inför det etniskt svenska när han säger citat ”Det är speciellt bra i Malmö, eftersom här finns en mångfald av nationaliteter och olika etniska bakgrunder… acceptansen är högre här än i många andra kommuner… Det är ingen hotfull stad…”. Praktbögens hyllning till det av etniska motsättningar sönderslitna Malmö, en stad där det under förra året begicks över 900 väpnade rån på allmänna platser och där invånarna betraktar ”trygghet” som den viktigaste frågan inför valet, är ur alla avseenden frånstötande och makaber. Men att en person som Risvall också har en onormal verklighetsförankring borde väl inte överraska någon. Risvall kommer hur som helst att stolt paradera med sina sodomikompisar genom Malmös gator lördagen den 30 september.

Tyvärr är det inte bara Malmö som under hösten kommer att förpestas av offentlig sodomi. Flatan Elisabeth Ohlson Wallin, som 1998 fick möjlighet att skända Uppsala Domkyrka med sin fotoutställning ”Ecco Homo”, är nu tillbaka i biskopsstaden med ytterligare ett öppet hån. Denna gång väljer Wallin att ”gestalta” Stockholms läderbögars ”hemliga liv” genom ett par väl valda fotografier. Fotoutställningen visas på ”Galleri London” fram till den 25 september, vilken ligger belägen på Fyristorg 2, ett stenkast från Domkyrkan.

Frågan är om patrioterna i vårt land kommer att stillasittande beskåda detta eller om motståndets röster kommer att höras? Begrunda Klas Lunds ord i artikeln Sodom och Sion i nummer elva av tidningen Nationellt Motstånd: ”…har vi inte rätt att agera mot detta? Har vi inte rätt att bekämpa Sodoms och Sions många tentakler? Svaret är att vi har den rätten, den naturliga, eviga rätten – även om det verkar som om vi från och med nu måste ta oss den rätten i konflikt med en regim som totalt har spårat ur…”


  • Publicerad:
    2006-09-19 00:00