TORGMÖTE. Nordfront rapporterade minut-för-minut från Motståndsrörelsens torgmöte i Ludvika. Ludvikaborna var positiva till den nationalsocialistiska kamporganisationens närvaro.

Löpande uppdatering (avslutad):

14:34: Direktrapporteringen avslutad. Allting har gått lugnt tillväga och aktivister på plats säger att torgmötet var lyckat och att aktivisterna möttes av mycket positiva Ludvikabor.

14:33: Nordfronts utsända meddelar att diskussionerna fortsätter på plats och att torgmötet går mot sitt slut.

14:19: Enligt en representant för Motståndsrörelsens mediagrupp så kommer det att komma upp minst en film från dagens torgmöte i Ludvika.

14:07: Kvinnliga medlemmar från Motståndsrörelsen i diskussion med Ludvikabor:

ludvika14

14:06: Makthavarlakejerna från SVT är kvar på platsen:

ludvika15

14:03: Ludvikabor söker sig till aktivisterna för att ta flygblad och för att diskutera.

13:58: Talen är avslutade, men det är mycket folk på platsen. Aktivister delar ut flygblad och diskuterar med Ludvikabor. Pär Öberg befinner sig i sitt rätta element och diskuterar för fullt med människor.

13:50: Pär Sjögren säger till Nordfront att han tycker det är kul att det kom så mycket folk och ställde frågor och var jättetrevliga.

13:45:

ludvika10 ludvika11 ludvika12 ludvika13

13:42: Öberg frågade ifall någon ville komma upp och debattera massinvandring. ”Finns det någon här som är för massinvandring?” frågade Öberg genom högtalarsystemet. Då ropade en ur publiken: ”Nej!”.

13:41: En upprörd kvinna står i dialog med polisen och det var oklart vad hon ville. Hon satte sig därefter ner och var lugn.

13:40: Öberg säger att han är för likhet inför lagen. Men att det snarare idag är nationella som behandlas olika, exempel på detta är att folk åtalas på orwellsk manér för Twitter-inlägg.

13:38: Nu kom samma invandrarpolitiker upp och var glad och trevligt och ställde ytterligare en fråga: ”Ska brott behandlas olika beroende på brottslingens bakgrund?”.

13:35: Sjögren har slutat att tala. Nu bjöd Pär Öberg upp till debatt ifall någon ur publiken ville debattera med honom. En man med invandrarbakgrund, som enligt uppgift ska vara lokalpolitiker, gick då upp och ställde en fråga: ”Vilka är svenskar och vad händer med dem som inte är det?”.

Öberg svarade att folk inte kommer att sättas i läger och dödas, utan att det är skräckpropaganda. Istället kommer en ansvarsfull utvandringspolitik att genomföras.

13:34: Kvinnliga medlemmar från Motståndsrörelsen delar ut flygblad och säger att responsen är mycket god från Ludvikaborna. Rapporter inkommer även att människor i publiken hörs tala gott om Motståndsrörelsen:

ludvika7 ludvika8

13:32:

ludvika9

13:28: Ytterligare en piketbuss med poliser har anlänt till platsen.

13:26: Inledningen av Sjögrens tal:

Än en gång har det hänt, det som enligt massinvandringsförespråkarna bara är enstaka fall. En gruppvåldtäkt har ägt rum, även denna gång med ENBART så kallade flyktingar som misstänkta förövare.

Ingen blir förvånad längre då det sedan en tid är ett faktum att det är så det ser ut när det gäller gruppvåldtäkter. För tre år sedan stod jag här, just på denna plats och talade efter att ett antal flyktingar har berövat en småbarnspappa livet i ett helt oprovocerat överfall.

13:24: Nu tar Pär Sjögren från Motståndsrörelsen över mikrofonen och börjar hålla sitt tal:

ludvika6

13:22:

ludvika5

13:21: Ett hundratal åhörare som inte tillhör organisationen har samlats och lyssnar. Antagligen är de flesta Ludvika-bor.

13:20: Här är fyra stycken ur Pär Öbergs tal:

Varför väljer då våra politiker att ha vidöppna gränser, är det av humanitära skäl? Nja, det är i alla fall det man offentligt säger och många inblandade tror säkert det själva. Löser vi då några världsproblem genom att ta hand om alla dessa människor? Är lösningen verkligen att geografiskt flytta personer från deras naturliga hemvist?

Nu har jag här ställt några retoriska frågor som jag ska reda ut. Först och främst kan jag säga-att geografiskt flytta om människor är INTE en lösning på problemet. De problem vi har är helt uppenbart ett resursfördelningsproblem kombinerat med att det finns krafter som tjänar på en orättvis värld. Utan fattiga länder finns ingen slavarbetskraft till fabrikerna som producerar våra kapitalvaror bortom allt vad arbetsmiljöregler och miljöhänsyn heter.

De erövringskrig som vi sett i till exempel Irak, Libyen, Afghanistan och nu senast i Syrien garanterar destabilisering av områden som skulle kunna utgöra ett hot mot den maktkabal som kontrollerar merparten av världens resurser. Att man sedan även kan passa på att röva det man behöver ses som en bonus. Dessa krig som man fört i den liberala demokratins namn har förstås skapat enorma flyktingströmmar. Idag är ungefär 50 miljoner människor på flykt, det är fler än någonsin i mänsklighetens historia. Dessa flyr mestadels på grund av konflikter. Konflikter som har det gemensamt att krigsalliansen NATO på något sätt är inblandade. Tänk er 50 miljoner på flykt, är inte det ett enormt misslyckande för hela mänskligheten? Framförallt när man tycker att mänskligheten borde utvecklas framåt och inte bakåt.

Samma krafter som skapar krigen och tjänar på det, har sedan mage att propagera för massinvandring i länder som till exempel Sverige. Vi får ta hand om offren för deras brott mot mänskligheten. På ett illistigt sätt exploaterar dom vårt samvete i sina hjärntvättarkampanjer och får oss att känna skuld. Den utvecklade förmågan att känna empati som vårt folk är berikade med går lätt att utnyttja för att få oss att acceptera och till och med jobba för en långsam biologisk utrotning av oss själva.

13:16: Arab-musiken har tystnat.

13:15: Ingen ur allmänheten protesterar eller visar missnöje under tiden då Pär Öberg talar.

13:15: Uniformerad polis har begivit sig upp till lägenheten som arab-musiken kommer ifrån, i syfte att få den orientaliska musiken avstängd.

13:14: Makthavarlakejerna från SVT har börjat filma mötet.

13:12: Någon har börjat spela hög arab-musik från en balkong. Arab-musiken kommer dock ifrån för dåliga högtalare och Öbergs tal hörs bra ändå.

13:11: Nu har Motståndsrörelsens Pär Öberg börjat att hålla sitt tal.

13:10: Uniformerad polis står i utkanten av torget och verkar ha intagit en icke-konfrontativ hållning till Motståndsrörelsen.

13:09:

ludvika4

13:07: Alla sittplatser i anslutning till torget är besuttna av intresserade lördagsflanörer och folk står även upp för att lyssna.

13:04: Mer folk har strömmat till platsen. Inga ordningsstörningar. Pär Sjögren har utannonserat mötet i högtalarna.

13:02: Makthavarlakejer från det kulturmarxistiska och svenskfientliga Sveriges Television är även på plats, antagligen för att göra ett demoniseringsreportage om Motståndsrörelsen:

ludvika3

13:03: Högtalarsystemet testades och fungerade fint.

13:01: Ett femtiotal människor sitter i anslutning till torget på bänkar och uteserveringar. Stämningen är lugn, inga fientligt inställda mötesstörare syns till. Det delas ut flygblad.

12:58:

Bild från en samling strax innan inmarsch till centrum.

Bild från en samling strax innan inmarsch till centrum.

12:56: Motståndsrörelsen är nu på väg in på torget. SVT nyheter är även på plats. Polisbilar rör sig i området.

12:51: Samlingen klar och snart går Motståndsrörelsens aktivister in på torget i Ludvika centrum.

12:26: En vänsterextremist har uppviglat till mötesstörning av Motståndsrörelsens torgmöte. Huruvida vänsterextremisterna kommer att försöka inskränka mötesfriheten återstår att se, förhoppningsvis kommer dagen att gå lugnt till:

12:17: Pär Sjögren — som ska hålla tal under torgmötet — kommer snart tillsammans med andra ur Motståndsrörelsen att bege sig till den utannonserade samlingsplatsen.

11:30: Utdelning i Ludvika inför torgmötet senare idag (klockan 13:00). Tidigare i veckan har liknande utdelningar också genomförts inne i Ludvika:

Flygbladsutdelning i Ludvika centrum.

Flygbladsutdelning i Ludvika centrum.

ludvika16 ludvika17 ludvika18


  • Publicerad:
    2015-08-29 11:30