KULTURMARXISM. Det ryktas att Disney lanserar sitt första HBTQ-par i barnfilmen ”Hitta Doris” som är uppföljaren till ”Hitta Nemo”. Homolobbyn världen över jublar efter att de sett trailern till filmen.

Det ryktas att Disney lanserar sitt första HBTQ-par i sin nya barnfilm ”Hitta Doris” som är uppföljaren till ”Hitta Nemo”. Homolobbyn världen över jublar efter att de sett trailern till filmen. I en scen syns två kvinnor som är ute och promenerar med en barnvagn. På sociala medier sprids nu ryktet att de två kvinnorna i klippet är ett par och om det stämmer så är det Disneys första film med ett HBTQ-par.

HBTQ-personer och deras anhängare jublar över ryktet om att Disney ansluter sig till homolobbyn genom att släppa en film som propagerar för avvikande sexualitet till barn.

”Om ryktena är sanna och Disneys första lesbiska par någonsin är med i Hitta Doris: Yay, för ett stort och viktigt steg för acceptans”, skriver ett fan på Twitter.

Ett annat rykte gör gällande att huvudkaraktären Elsa i uppföljaren till ”Frost” kommer att komma ut som lesbisk. Disney har dock inte bekräftat spekulationerna ännu.

Den nya filmen ”Hitta Doris” har premiär 17 juni i USA.


  • Publicerad:
    2016-06-10 13:35