MEDIA. Nordfront tipsar här om en äldre dokumentär som går igenom om vilka det egentligen är som skapar bråk och terroriserar sina politiska motståndare.

Dokumentären ”Det goda våldet” sätter fokus på politiskt motiverat våld och avslöjar vilka det egentligen är som ligger bakom det mesta av våldet och hoten mot politiska motståndare.

95 procent av alla politiska angrepp kommer från vänstersidan och är då riktat mot de som de själva kallar, eller tror, är ”rasister och nazister”. Det erkänns också att det mesta av våldet som utförs av ”rasister och nazister” inte är offensivt våld men att man däremot försvarar sig och tillrättavisar vänsterpöbeln.

Dokumentären från Uppdrag Granskning fick, inte helt överraskande nog, enorm kritik från vänstersidan som beskyllde Uppdrag Granskning och SVT för att vara ”rasister” och ”nazister”.

Dokumentären kom som en överraskning eftersom systemmedia aldrig publicerar verkligheten som den är utan istället alltid svartmålar nationellt sinnade personer och skönmålar vänsterpöbelns våldshandlingar.

Se dokumentären nedanför:


  • Publicerad:
    2018-05-07 08:05