RADIO. Nordic Frontier kommenterade Dollarstores patetiska utspel och NSD:s terroristanklagelser.

Listen to ”EXCERPT: ”Berit has nothing to be afraid of”” on Spreaker.

Som Nordfront tidigare belyst har den norrbottniska lögnpressen, anförd av den socialdemokratiska blaskan NSD, hotat bodensare med att det kan komma ”tusentals AFA-aktivister” till 1 maj, trots att AFA knappt ens existerar i Norrland. Man påstår även, lögnaktigt, att Säkerhetspolisen klassar Nordiska motståndsrörelsen som ”terroristisk”.

Med denna skrämselpropaganda hoppas man att bodensare inte kommer till 1 maj-demonstrationen, ett fult trick som en av talarna, Bo Nilsson, inte alls tror kommer fungera.

I senaste avsnittet av Nordic Frontier tog man upp mainstream-medias hetskampanj mot Nordiska motståndsrörelsens 1 maj-demonstration i Boden. Man inledde med att prata om utspelet från Dollarstore, som tror att parkeringen utanför deras affär inte tillhör allmänheten och att Nordiska motståndsrörelsen skulle vara något sorts hot mot deras kunder.

— Det här är alltså 1 maj, arbetarnas dag, det är dagen då du stänger affären. Så vad är de? Är de kapitalister? Tänker de inte stänga ner affären på arbetarnas dag så att alla kan demonstrera för deras rättigheter som arbetare? Eller bara slappna av? Alla andra tar ju ledigt under dagen, säger bodensaren Andreas Holmvall i programmet.

— Och vad är mest läskigt? Mångkultur eller upprättstående nationalsocialister? Jag tror att även de vet svaret på den frågan, säger han.

Holmvall går vidare för att prata om NSD:s falska terroristanklagelser.

— Så du kan föreställa dig 60-åriga Berit som sitter ner för en kafferast och läser tidningen om den här terrororganisationen som tänker marschera genom hennes stad, säger Holmvall och ironiserar över den socialdemokratiska blaskans lögner, säger han.

Men det är inte oss som Berit borde vara rädd för.

— Det är korkat. Och även om Berit blir lite oroad så kommer hon inte få se en armé av skäggbarn med arabiska flaggor utan långa led av välklädda unga män som vill att hennes stad ska vara tryggare än vad den någonsin varit under hennes livstid, säger Michael Hovila.

— När vi väl börjar demonstrera kommer verkligheten hinna ifatt dem och de kommer veta att media ljugit för dem – ännu en gång.


  • Publicerad:
    2018-04-27 14:13