DALARNA. En nu 20-årig man tvingade sig på en 13-årig flicka på en tågstation. Nu döms han för barnvåldtäkt till fängelse och utvisning.

I slutet av april förra året åtalades den nu 20-åriga mannen för barnvåldtäkt efter att ha tvingat sig på en 13-årig flicka inne på en toalett på Krylbo station. Innan rättegången kunde starta hade dock Migrationsverket hunnit avvisa mannen och hans familj från Sverige. Mannen efterlystes internationellt och kunde senare gripas av grekisk polis.

Den nu dömde sexualbrottslingen nekade till brott men medgav att han varit inne på toaletten med flickan men inte att de har haft samlag. Flickan säger dock att han trängde sig på henne trots att hon sagt nej. Polisen hade dock förhört flera vittnen, bland annat en kamrat till mannen, som menar att 20-åringen frågat efter en kondom innan han försvann in på toaletten.

Enligt tingsrätten står ord mot ord, men man är överens om att mannen och flickan varit ensamma inne på toaletten och dömer därför 20-åringen till fängelse i 1 år och 2 månader samt utvisning från Sverige.

Källa:
Man döms till fängelse och utvisning för våldtäkt mot barn


  • Publicerad:
    2016-04-04 21:25