SYDAFRIKA. Ett ärende om folkmord på vita i Sydafrika har lämnats in och behandlas av Internationella brottmålsdomstolen i Haag. Domstolen överväger åtal mot den sydafrikanska regeringen.

En medlem av gruppen ”Americans against White Genocide in South Africa”, med 600 medlemmar på Facebook, säger att en anmälan gjorts till Internationella brottmålsdomstolen i Haag.

I rapporten kräver man att Sydafrikas regering åtalas för det folkmord på vita som plågat landet ända sedan Apartheid-regimens slut. Haag skickade senare ett PDF-dokument där fallet uppges ha mottagits vilket innebär att domstolen skall behandla ärendet och att åtal kan komma att väckas.

Enligt Genocide Watch har folkmordet på vita i Sydafrika nått steg 7 av 10. Om man ser till hela Sydafrika så löper Boerna (vita farmare) fyra gånger större risk att mördas än den övriga befolkningen. Det har inte gjorts några anträngningar från myndighetshåll för att stoppa dessa mord och sydafrikanska ledare har flera gånger sjungit låten ”Kill the Boer” inför en entusiastisk svart publik.


Jacob Zuma sjunger ”Kill the Boer” på ett möte för rasistpartiet ANC.

Källa:
International Criminal Courts to consider White Genocide in S.A.


  • Publicerad:
    2014-01-28 22:45