Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Dr. Jackson: “Jag demonstrerar mot främlingsinvasionen den 12 november”

Av Gästskribent, 2016-10-03
redaktionen@nordfront.se

DEMONSTRATION. Dr. Thomas Jackson kommer demonstrera mot främlingsinvasionen den 12 november. Han gör det för att rikta fokus på invandrares övergrepp på barn och hur politiker och media låter detta fortgå.

Demonstrationlöp

Dr. Thomas Jackson, läkare och psykiater som tidigare arbetat som expert för regeringen, blev svartmålad av mainstream-media efter att ha berättat sanningen om de ”apatiska flyktingbarnen” i bland annat två böcker.

I ett inlägg på sin blogg meddelar Dr. Jackson att han kommer demonstrera mot främlingsinvasionen den 12 november. Detta trots att han inte är nationalsocialist utan konservativ.

I inlägget påpekar han gör detta för att sätta fokus på att illegala invandrare tvingar sina barn till sjukdomssimulering för att få permanent uppehållstillstånd och att barnen sondmatas i väntan på asyl. När Dr. Jackson påpekade detta blev han nedtystad.

Nedan Dr. Jacksons inlägg i sin helhet:

Därför går Dr. Jackson i nationalsocialisternas demonstration 12 november 2016

Kära allmänhet, kollegor och journalister!

Jag har under åren noterat att enda tillfällen undertecknad, som menar att den s.k. apatiska barn epidemin i Sverige egentligen från medicinskt perspektiv är svåra övergrepp från vuxna på barn, s.k. MAL-BP övergrepp, blir uppmärksammad i svensk media är när jag associerar mig med högerextrema eller nazister eller framställer mig själv som en idiot. Den enda redaktör som gett mig stötta och låtit mig fullt ut komma till tals är Nya Tiders redaktör Vavra Suk. Se länk:

http://www.eaec-se.org/articles/Jackson/svenska-medier-skapar-apatiska-barn.htm

Jag kommer därför att delta vid Nordiska Motståndsrörelsens demonstration den 12 november i Stockholm – förutsatt de låter mig delta eftersom de vet att jag inte är nationalsocialist utan konservativ.

Detta för att ånyo få uppmärksamhet om den förfärliga övergreppsepidemi som svensk media orsakat genom att lyssna på Uppdrag gransknings och Gellert Tamas svartmålning av SOU 2006:49 som refererade till undertecknad som medicinsk expert.

Jag har skrivit hundratals mail till svenska riksmedia och bett dem lyfta fram, publicera och förklara för allmänhet och läkare vad MAL-BP egentligen är, alltså ett behandlingsövergrepp som barnläkare luras till att göra pga falsk information från vårdnadshavare men media vägrar och Sverige har därför som enda land i världen i år ett tjugotal sondbarn som ligger apatiska och sondmatas i väntan på asyl. I andra länder avslöjas dessa övergrepp. Men i Sverige har samma barnläkarförening som varit huvudremissinstans i saken, samma barnläkargrupp som orsakat att 35 åriga vuxna män kallas ensamkommande barn, förnekat övergreppen. Själv har jag blivit tystad av Karolinska Institutet på samma sätt som de fyra visselblåsande thoraxkirurgerna i Macchiarini-affären.

MAL-BP https://www.researchgate.net/publication/284133713_Malingering_by_Proxy_A_Literature_Review_and_Current_Perspectives är ett synnerligen grymt övergrepp och barnen utsättes för livsfara t.ex. genom sondmatning och extrem psykiskt stress. Jag får aldrig något gehör förutom om jag framställer mig själv som en idiot, då publicerar svensk media omedelbart t.ex. kulturchefen Gunnar Bergdahl i Helsingborgs Dagblad 2012. Försökte länka till det men tydligen är det borttaget. År 2012 uttryckte Svenskarnas Parti sympati för min sak och jag fick tack och lov ordentlig uppmärksamhet både i SvT och annan riksmedia då. Se Expressen:

http://www.expressen.se/nyheter/regeringens-expert-gar-med-i-extremparti/

Jag vill verkligen tacka Expressen att de skrev som det var alltså att barnen tvingas spela sjuka och jag måste protestera på något sätt.   Undertecknad har i år bett General Medical Council i England, en av världens absolut mest ansedda medicinska institutioner att granska mig och mina artiklar om apatiska barn. De säger jag icke har begått något fel. Och detta har jag bett svensk riksmedia publicera eftersom det har allmänintresse. Men de vägrar. Jag hoppas nu verkligen att jag och saken om de apatiska barnen får uppmärksamhet från riksmedia när jag går i demonstrationen 12 november så kanske det kan bli ett steg i att stoppa den outsägligt tragiska sak den apatiska epidemin inneburit för flyktingbarnen.

Jag skall försöka gå långt bak i tåget och säga till vakthavande polisbefäl att om någon journalist vill intervjua mig så ställer jag upp så att de kan hjälpa till att koordinera. Annars har ni min svenska mobiltelefon här, den har jag med mig under demon, sänd helst sms till 070-5093176 så ska jag kika på den då och då.

Om icke NMR låter mig gå med i demonstrationen för att de anser det ligger utanför deras agenda att förhindra övergrepp på flyktingbarn, om de nu anser så, så blir jag uppriktigt besviken på dem.

Läs mer om demonstrationen här.


  • Publicerad:
    2016-10-03 10:34