RADIO. I denna artikel finner du länkar till avsnitt 11-20 av den popuära ideologiska podcasten, en summering av deras innehåll och en del senare utlåtanden om programmet.

Har du inte tidigare lyssnat på eller hört talas om podden med Fredrik Vejdeland och Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg kan det vara bra att börja med att läsa denna artikel: Tio avsnitt nu släppta av Nordens bästa ideologiska podcast – Detta är Ledarperspektiv.

Då programmet strävar efter att ha ett tidlöst upplägg går det alldeles utmärkt att börja lyssna från avsnitt ett och framåt även nu i efterhand och det samma gäller såklart också om du skulle ha missat något enstaka äldre avsnitt.

Här kommer en sammanställning av avsnitt 11-20 med en del ämnen som de innehåller. Tryck på rubrikerna för att lyssna:

Avsnitt 11: Varför vill systemet förbjuda Motståndsrörelsen? Demokrati och vad det ska ersättas med

Vad har Lindberg för favoritböcker? Riksdagens olika representanter uttalar sig om att förbjuda Motståndsrörelsen, vad uppger de för skäl och vad är deras verkliga motiv? Kommer ett förbud att stoppa organisationens verksamhet? Vad är demokrati för något och vad är Motståndsrörelsens hållning till detta? Inställning till yttrandefrihet. Vilket styrelseskick ska råda i det nya Norden och varför skulle detta vara bättre än det befintliga?

Avsnitt 12: Varför fokuserar Motståndsrörelsen på judar istället för på muslimer? Världsherravälde och sionism

Twitter-censur. När och hur blev Lindberg medveten om judefrågan? Vill Feministisk initiativ deportera judar från Israel till USA? Är detta en bra lösning? Begreppen globalist, sionist och kapitalist reds ut. Kan nationalsocialister samarbeta med sionister? Är inte judendomen bara en religion? Varför fokusera på judar istället för på muslimer? Hur stor makt har egentligen judarna och vad är deras mål? Är det en slump att judarna förföljts genom historien? Vilka är Amalekiterna?

Avsnitt 13:Vad är homolobbyn för något? RFSL-”attacken” och pedofili

Hör Lindberg berätta om händelsen i RFSL:s lokal 2006 som han sedermera dömdes till fängelse för. Varför propagerar Försvarsmakten, Sveriges domstolar och flertalet storföretag för homolobbyn? Tips på hur du som lyssnare med enkla medel kan göra motstånd mot denna trend. Vad är homolobbyn och vad är organisationens inställning till denna? Kopplingar till pedofili i hela världen och andra faror med homolobbyn. Kommer Motståndsrörelsen förfölja homosexuella i framtiden eller vad finns det för syn på dessa? Vad menas med påståendet att Motståndsrörelsen utgör den sista utposten i kampen mot homolobbyn?

Avsnitt 14: Valspecial – Varför ska du rösta på Nordiska motståndsrörelsen?

Sex anledningar till varför folk skulle ha röstat på Nordiska motståndsrörelsen. Varför var det fel att rösta på några andra? Genomgång av Motståndsrörelsens politik fördelat på 18 olika punkter. Synen på parlamentarism. Är det genom val vi kommer att segra i slutändan? Många intressanta ämnen som är aktuella även nu efter att valet har avklarats.

Avsnitt 15: Sluta knarka och börja kämpa! Motståndsrörelsens syn på droger och ledningens personliga erfarenheter

Vad har Lindberg och den övriga svenska riksledningen för erfarenhet av droger? Bör staten dela ut gratis heroin för att hjälpa missbrukare? Är George Soros en godhjärtad filantrop som vill stoppa droganvändandet i världen? Är drogmissbruk ett brott eller en sjukdom? Regler för Motståndsrörelsens medlemmar gällande nikotin, alkohol, läkemedel, droger och anabola steroider och varför dessa regler finns. Vad är synen på människor som lämnat ett missbruk bakom sig? Varför har Norden sådana problem med narkotika? Hur ska problematiken lösas? Ska cannabis legaliseras? Avslutande ord till Nordens ungdomar.

Avsnitt 16: Intervju-special – Över två timmars intervju med Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg

En långintervju med Lindberg med flertalet personliga, organisatoriska och politiska frågor.

Avsnitt 17: Misslyckades vi i valet? Defaitism och optimism

Redogörelse för hur Lindberg var engagerad under valkampen. Vad var roligast? Genomgång av valresultaten, vad de innebär och vad de beror på. Har det förekommit valfusk? Hur såg Nordiska motståndsrörelsens valrörelse ut? Är Lindberg nöjd med arbetet och vad har det lett till? Borde Motståndsrörelsen undvikit att ställa upp i valet? Vad har organisationen vunnit på att delta? Hur ser Lindberg på framtiden, är en nationalsocialistisk seger möjlig? Hur kan optimism bibehållas trots motgångar? När är det egentligen kört? Rudolf Hess syn på sitt engagemang. Vad är defaitism och kan det botas? Framtiden blir vad vi vill att den ska bli!

Avsnitt 18: (((Sociala medier))) Censur och faror

Har Lindberg konton på några sociala medier? Googles och de andra stora internetföretagens mörka agenda. Hur fungerar sociala medier och varför har de blivit så populära? Hur ser ägarstrukturen bakom de stora företagen i branschen ut och hur populära är dem? Traditionell medias roll och hur de sociala medierna tar över den. Censur av Nordiska motståndsrörelsen och andra oppositionella krafter. Finns det andra faror utöver censuren? Hur kan problemen lösas?

Avsnitt 19: Nationalsocialism kontra röd socialism! Folkgemenskap och allas lika värde

Filmtips från Lindberg och diskussion kring spelfilmer med Adolf Hitler. Läsarbrev om klassförakt och folkgemenskap. Vad innebär allas lika värde och varför är det en lögn? Vad innebär röd socialism? Vad är skillnaden mellan de olika röda ismerna? Vad innebär nationell socialism? Vad är skillnaden mellan nationell socialism och röd socialism? Finns det några likheter? Vad menas med folkgemenskap? Varför envisas med att kalla sig nationalsocialister istället för något annat trots de problem det innebär?

Avsnitt 20: Vill Motståndsrörelsen förbjuda allt som är skadligt? Nordendagarna och organisationsförbud

Vad hände under Nordendagarna och vad handlade Lindbergs tal där om? Vad gillar och ogillar Lindberg för musik? Genomgång kring varför Nordiska motståndsrörelsens finska gren förbjudits – de uttalade anledningarna och de verkliga orsakerna. Hur kommer förbudet påverka verksamheten i Finland och kan samma förbud komma att drabba organisationen i Sverige och de övriga nordiska länderna? Tolkningsfakta och det största åtalet om hets mot folkgrupp i historien. Kommer Motståndsrörelsen förbjuda och fängsla oppositionella efter maktövertagandet? Kommer socker, nikotin och alkohol förbjudas i det nya Norden och motivering kring detta?! Kommer rasblandning förbjudas? Vad hade Adolf Hitler för syn på tobak? Vad innebär begreppet hedersmedborgare? Varför Socialdemokraterna vill förbjuda allt till skillnad från Nordiska motståndsrörelsen.

Här följer några utlåtande från lyssnare om dessa tio senaste avsnitt:

Jacob i: Ledarperspektiv är den starkaste podden som existerar idag. Ord för ord bryts lögnerna ner om Nordiska motståndsrörelsen och ersätts med den rå-ärliga, slagkraftiga och kompromisslösa ideologiska grundlag som inte bara utgör en knivskarp analys av globalisternas destruktiva och folkfientliga framfart, men som även ger en inblick i hur det fria och sunda Norden kommer att formges.

Fredrika: Resonemangen i detta avsnitt är så tighta, jordnära och människovänliga att det är svårt att förstå att inte alla vill omfamna den nordiska folkrörelsens nationalsocialism.

Per: Väldigt bra program med intressanta och tänkvärda teoretiska och filosofiska diskussioner/analyser. Skulle information som denna nå ut till allmänheten skulle en stor del av 8-klövern förlora seriöst med väljare till NMR.

Peter Hallberg: Utmärkt pod. Ni har valt mycket bra ledare. Man ska alltid motivera sina påståenden; gediget skärpta grabbar med intelligens och glöd och med tanke på relativ ungdom, mycket stor politisk erfarenhet. Det kan inte bli fel. Kör vidare!

Olle Persson Persson: Återigen ett informativt och glädjande avsnitt. Jag tror att min defaitism är på väg bort. Haha!

Burre: Bästa avsnittet hittills. Jag trodde att jag var vaken, men nu har jag lärt mig mer om ((()))

Amus: Riktigt bra avsnitt my dudes. Ni håller hög kvalitet!

Lingonet: Tack Simon Lindberg! Du, och även de andra ledarna, men speciellt du, har via dina inlägg i Ledarperspektiv ändrat min inställning kring hur vi ska bearbeta folkförintelsen i det här landet.

Dornier: Närmast klockrent var senaste avsnittet om Världsherravälde och sionism. Sakligt, lugnt och sansat redogjorde man för denna viktiga fråga.

Simon Lindberg är en briljant offentlig talare, och denna programserie fungerar också ypperligt med sitt upplägg att Vejdeland ställer frågorna och Lindberg förklarar och ger svar.

Det torde vara pedagogiskt och bra särskilt för personer som inte är så insatta ännu. Jag tycker det blev särskilt tydligt i det här senaste avsnittet.

Ledarperspektiv kommer ut varje onsdag runt kl 19:00, med undantag för ett fåtal veckor om året då Lindberg och Vejdeland är extremt upptagna med andra organisationsbestyr. Avsnitt nummer 21 kommer ut nu i veckan.


  • Publicerad:
    2018-10-08 12:55