KULTURMARXISM. Våldsbejakande extremism i serievärlden till stöd för den svenska regeringens internationellt sett extrema vänsterpolitik är inte populärt utomlands. Nu får Sverige svidande kritik av grannländer.

Fantomen försvarar våldsamt ett Pride-tåg mot polska nationalister i det senaste numret av serietidningen. Foto: nordfront.se.

Sverige får hård kritik av utlandet efter att företaget Egmont publicerat ett Fantomen-äventyr till stöd för regeringens extrema politik. I serien slår Fantomen en polack i huvudet med en homo-flagga.

Den svenska versionen av Fantomen motiverar sin våldsbejakande extremism med att ”Det är lönlöst att försöka resonera med de oresonliga”. Hur resonlig han själv är framgår av hans katastrofalt dåliga sätt att behandla människor med andra åsikter.

Serien ses som ett stöd till den svenska regeringen, som kraftigt kritiserat den polska regeringen för dess ovilja att stödja HBTQ-lobbyn och hetsat mot de polska väljarna för att de har ”röstat fel” i valen. Enligt den svenska regimens definitioner finns det numera fler ”högerextrema” i Polen än det finns svenskar i Sverige, och de högerextrema inkluderar Polens regering.

Sverige har också betett sig ilsket emot Polen eftersom Polen förklarat att man hellre betalar böter till EU än gör landet mångkulturellt med hjälp av asylinvandring. När Polen förklarat att man kan ta emot vita flyktingar från exempelvis folkmordet i Sydafrika och kriget i Ukraina krävde EU:s odemokratiskt tillsatte ledare Jean Claude Juncker att Polen absolut måste fylla landet med ”färgade, homosexuella, och islamtroende”.

Polen har å sin sida kritiserat Tyskland och Sverige för avvecklingen av yttrandefriheten och fängslandet av oppositionella som kritiserar regeringens politik.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.


  • Publicerad:
    2018-05-01 09:00