LEDARPERSPEKTIV. Då Ledarperspektiv nu gått på en längre paus kommer det från och med nästa vecka att spelas repriser av våra viktigaste program hittills på onsdagar kl 22.00. Denna vecka blir det dock något annat.

Observera att dessa repriser endast kommer visas på Nordiskradio.se och inte komma upp här på Nordfront.

Nedan följer en del urklipp från de fem senaste avsnitten av Ledarperspektiv. Denna artikel lämpar sig således utmärkt om du missat något av dessa avsnitt och antingen ändå vill ha några av godbitarna därifrån, alternativt om du vill känna efter om du vill höra mer och därmed lyssna på hela avsnitten.

Vi vill också passa på att uppmuntra alla våra lyssnare att hjälpa oss genom att besvara den enkät vi publicerade på Nordisk Radio häromdagen. Tryck här för att komma till den.

Nedan finner du de utvalda urklippen och länkar till avsnitten de kommer ifrån.

Ledarperspektiv 46: Motståndsrörelsen bemöter World Jewish Congress. Allt om 1 maj och franska kontakter.

Är Motståndsrörelsen en terror-sekt?
Allas vår favorit-politiker Annie Lööf valde i en media-intervju att ge Nordiska motståndsrörelsen det knappt överdrivna epitetet ”terror-sekt”. Lindberg fick från frågan om Annie Lööf har rätt. Är Motståndsrörelsen en terror-sekt?Yom Kippur-aktivism
World Jewish Congress såg mycket allvarligt på Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Göteborg den 30 september 2017 under parollen ”Revoltera mot förbrytarna!”. Värst var att Motståndsrörelsen hade mage att bedriva aktivism mitt under judarnas heliga Yom Kippur…


 

Ledarperspektiv 47: Avsnitt till Nordens ungdom! Kulturkamp och Mynttorget.

En uppmaning till Nordens ungdom
Vill du som nordisk ungdom av någon outrgrundlig anledning inte höra på hela det avsnitt som tillägnats dig så se åtminstone till att lägga 70 sekunder av ditt liv på att lyssna på detta klipp:


 

Ledarperspektiv 48: Vad är kulturmarxism? Genus och egen media.

Ställningstagande i genus-frågan
Hur många kön finns det enligt Nordiska motståndsrörelsen och hur definieras dessa? Hör det officiella ställningstagandet här!
Vad har kulturmarxismen för syfte?
Vill du ha svar på denna fråga bör du egentligen lyssna på hela avsnittet, men för att höra dess viktigaste grundregel kan du lyssna nedan:En gemensam nämnare
Flera av de människor som grundade och etablerade kulturmarxismen har en gemensam nämnare som är svår att ignorera…


 

Ledarperspektiv 49: Hur ställer sig Motståndsrörelsen till ”Förintelsen”? Sionistlakejen Löfven och valframgångar.

Det finns inga bevis för förintelsen!
Faktiskt inte ett enda. 

Alternativ till lögnen om gaskammarna
Det tog ett ganska bra tag innan gaskammare blev den vedertagna påstådda utrotningsmetoden under ”Förintelsen”. Innan dess vittnade de olika ”överlevarna” om en hiskelig massa andra metoder – den ena mer fantasifull än den andra.


 

Förintelsens känsloresonemang
Då det inte finns några logiska argument för att bevisa ”Förintelsen” har etablissemanget istället behövt använda sig av känslor för att nå de resultat de önskar hos propagandalögnens mottagare.


 

Ledarperspektiv 50: Frågor och svar-special samt produktionshemligheter.

Varför hälsar Motståndsrörelsens aktivister på varandra så som de gör?
De greppar om varandras underarm istället för att ta varandra i hand. Varför?


 

Kontrollerad ”opposition”
Det finns gott om organisationer, personer och hemsidor som vid en första anblick kan se ut att vara i opposition mot systemet, men som vid närmre granskning istället, medvetet eller omedvetet, går dess ärenden. Här följer ett enkelt första knep för att identifiera den falska och kontrollerade ”oppositionen”. 

Kommer inte omvärlden bekriga Norden om Motståndsrörelsen kommer till makten?
De finns många starka militära krafter i världen som är grovt folkfientliga. USA, NATO, EU, FN m.fl. Dessa kommer väl knappast acceptera ett nationalsocialistiskt maktövertagande av Norden? Kommer det inte bli storkrig?


 

Utebli från kampen med anledning av föräldraskap
Är det en rimlig ursäkt för att stå vid sidan av den aktiva kampen om man har eller får barn?
  • Publicerad:
    2019-06-12 23:37