Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

England: Elva vuxna främlingar kulturberikade två 12-åringar i åratal

Av Redaktionen, 2015-05-20
redaktionen@nordfront.se

Aylesbury. Elva män av asiatiskt ursprung i åldrarna 28-45 år står nu inför rätta för att ha våldtagit två 12-åriga flickor i Aylesbury, sydöstra England.

Vikram Singh,Sajid Ali och Harmohan Nangpal.

Vikram Singh, Sajid Ali och Harmohan Nangpal.

Vikram Singh, 45, Arshad Jani, 33, Akbari Khan, 36, Taimoor Khan, 28, Sohail Qamar, 41, Faisal Iqbal, 32, Sajid Ali, 35, Asif Hussain,33, Jerome Joe, 35, Harmohan Nangpal, 41 samt Mohammed Imran, 38, står åtalade för att ha drogat ner och våldtagit två 12-åriga flickor.

Åtminstone en av flickorna ska ha utnyttjas från det att hon var 12 till 16 år. I polisförhör ska flickan ha uppskattat att ”60, i huvudsak, asiatiska män” tvingat henne till sex. Detta skriver tidningen Daily Express.

En av flickorna handplockades inne i en leksaksbutik och fördes senare till en privat bostad där flickorna fick mat, alkohol, droger och gåvor. I utbyte bjöds de ut till främmande män.

— De var lätta byten för en grupp män som ville ha tillfällig sexuell tillfredsställelse som var enkel, regelbunden och lättillgänglig, sade åklagaren Oliver Saxby i den rättegång som nu pågår.

Det senaste åren har en mängd ofattbara rapporter kommit från England om mångkulturella gäng som i åratal utsatt vita flickor för våldtäkter, sexuellt utnyttjande och trafficking i bland annat Rochdale, Rotherham, Derby, Bristol och Oxfordshire. I Rotherham ska minst 1 400 barn ha utnyttjats av gängen under en 16-årsperiod utan att någon ingrep. I flera städer har antingen politikerna eller polisen valt att mörklägga övergreppen, men nu har allt mer uppgifter börjat komma till ytan.

Källa:
Home counties horror: Schoolgirl ’raped by 60 members of Asian sex gang by the age of 16’


  • Publicerad:
    2015-05-20 00:10