UTRIKES. Prins Andrew försökte under helgen dementera att han varit inblandad i den nyligt avlidne juden Jeffrey Epsteins sexringsverksamhet.

Prins Andrew deltog i helgen i en intervju i brittiska BBC. Anledningen är att han ville reda ut hans kontakter med den nyligt tillika mystiskt avlidne juden Jeffrey Epstein, som bedrivit en omfattande sexringsverksamhet som inblandat många inflytelserika personer.

Bland annat har prinsen förevigats på bild tillsammans med ett av Epsteins offer, Virginia Giuffre, som hävdar att hon blev tvingad till sex upprepade gånger med Andrew mellan 1999 och 2002.

Prins Andrew säger dock i intervjun att han inte har något som helst minne av att ha träffat henne. Han menar också att bilden är fejkad, vilket inte ens FBI håller med om.

Virginia Giuffre har också sagt att prinsen svettades kraftigt en kväll när de dansade tillsammans. Han menar dock att han på den tiden led av ett sällsynt tillstånd som gjorde att han inte kunde svettas, varför påståendet måste vara en lögn.

Prins Andrew säger också i klippet ovan att han inte kunnat ha haft sex med Giuffre den natt som hon säger eftersom han vid tidpunkten var först på Pizza Express i den lilla staden Woking för att sedan åka hem. Ett händelseförlopp som han minns ”besynnerligt tydligt”.

Intervjun präglas av en osäker prins, som fått enormt mycket kritik från olika håll som inte alls köper hans bortförklaringar.

Nordfront skrev förrförra veckan om hur den amerikanska nyhetskanalen ABC News för tre år sedan hade en story redo att publicera om bland annat Epstein, prins Andrew och Clinton-familjen men som valde att inte publicera den efter påtryckningar från bland annat brittiska kungahuset och den judiske advokaten Alan Dershowitz, som också han var anklagad för att ha deltagit i sexringen.

Källa:
Prince Andrew’s ‘I don’t sweat’ & ‘Pizza Express’ excuses trigger avalanche of memes as he denies Epstein sex scandal links


  • Publicerad:
    2019-11-18 19:10