ALTERNATIVMEDIA. Ett nytt amerikanskt alternativmediaprojekt har nu lanserats.

Den nationalsocialistiske aktivisten och opinionsbildaren Eric Striker lanserade igår en ny hemsida som heter National Justice (”Nationell rättvisa”). På hemsidan beskriver den nya nättidningen sitt syfte som att bedriva journalistik och bilda opinion. På Twitter skriver Striker att den nya hemsidan är en ”tredje positionen-publikation” och att han kommer vara tidningens chefredaktör.

Striker har tidigare varit skribent på The Daily Stormer och har de senaste åren bland annat varit involverad i flera medieprojekt på The Right Stuff. Till Nordfront bekräftar Striker att den nya satsningen inte innebär att han kommer sluta med Strike and Mike, en uppskattad podd som han gör tillsammans med TRS-ledaren Mike Enoch.

Politiskt är Striker känd för att vara en hård kritiker av judisk makt och ett annat kännetecken är hans vänsterbakgrund som gör att han än idag är starkt anti-kapitalistisk i många frågor. Han uttalar sig ofta positivt om Nordiska motståndsrörelsen och har intervjuats i Nordic Frontier.

Den nya hemsidan kan besökas HÄR.


  • Publicerad:
    2019-09-26 21:20