NÄSTE 4. Mittmedia har de senaste dagarna publicerat ett antal artiklar om Nordiska Motståndsrörelsen. Här kommer ett kort bemötande från Näste 4:s korrespondent.

En av Mittmedias lögnartiklar.

Mittmedia har i dagarna skrivit omkring 15 artiklar om näste 4 i sina tidningar Östersunds Posten, Allehanda, Sundsvalls Tidning och Hela Hälsingland. I toppen av Mittmedias hierarki finner vi juden Jan Friedman.

Vi kan fråga oss själva till att börja med, varför så många, egentligen ganska innehållslösa artiklar? Man skapar nyheter av ingenting. Antagligen har de observerat att vi växer och försöker därför stoppa ytterligare nyrekrytering. Problemet för dem är bara att det inte fungerar. Vi växer och kommer att fortsätta växa. De flesta ser igenom deras tomma försök.

Om det man skriver helt och hållet stämmer spelar mindre roll. Så länge det finns ett litet ord av sanning så vrider och vänder man på det in absurdum.

Gamla ”nyheter” om hyrda lokaler, expertutlåtanden, fritidsgårdsarbetare som inte ens är medlemmar, uthängningar av personer, så klart med fokus på de som finns med i belastningsregistret, dock inte med bild. Man lägger diverse titlar på personer som inte har chefspositioner, individer blandas ihop. Man lyckas utnyttja en ex-flickvän med sårade känslor till att göra mindre korrekta uttalanden. Allt som allt, en massa bra ”scoop” av Mittmedia.

Däremot, något mer klandervärt det är att man vill göra sken av att barn till motståndsmän- och kvinnor skulle må dåligt samt att man jämför våra barn med barn som växer upp i religiösa sekter. Nej, är det på någon plats där barn verkligen får vara barn så är det hos oss! Vi anser att barn ska få lära sig tänka objektiv, inte hjärntvättas och bli HBTQ-certifierade och gå på genus-dagis. Hos oss får barn vara barn!

Jo, förresten – vi brukar tälta med våra familjer! Där fick ni oss, Mittmedia.

Man låter dessutom Mikael Skillt, som nyligen skrev ett avhopparbrev, spy ut förtal och tala nedsättande om organisationen och dess medlemmar. Han säger bland annat att ”de skulle behöva måla kolven grön och pipan röd för att veta vilken som är den farliga änden”. Själv rekommenderar han nu en generös ”flyktingpolitik”. Man skulle kunna tro att Skillt har direktnummer till varje redaktion i Sverige då han tycks dyka upp i media lika ofta som en dokusåpakändis.

Vad mer? Jo polisen bekräftar att man bedriver åsiktsregistrering av oppositionella. Alltså inget nytt under solen.


  • Publicerad:
    2017-05-16 23:06