FRANKRIKE. Återigen har ett terrordåd begåtts på europeisk mark. Muslimen Mohamed Lahouaiej Bouhlel, tillika fransk medborgare, slog till på Frankrikes nationaldag som blev en blodig historia. Mikael Karlsson skriver om den pågående terrorn.

terrornice1

Den 14 juli, på Frankrikes nationaldag, utfördes ett blodigt attentat mot den franska nationen. Med en lastbil som primärt vapen dödade muslimen Mohamed Lahouaiej Bouhlel 84 personer, varav 10 barn. Mer än 200 uppges ha skadats. Bland offren fanns kvinnan Veronique Lion, hennes föräldrar och hennes son – en tragedi som illustrerar vad som händer i Europa.

Den pågående icke-vita invasionen och ockupationen av våra hemländer är ett direkt hot mot vår säkerhet. Terror, sexualbrott, våld och rån blir i allt högre grad en verklighet vi tvingas leva med på grund av den förrädiska eliten som styr över oss. Ekonomisk kräftgång blir ett faktum när alltmer resurser krävs för att hålla ordning på grupper som inte kan leva sida vid sida utan konflikter, samtidigt som de invaderande grupperna i liten grad bidrar till ekonomin. Det är dock inte bara vi som i vuxen ålder lever och verkar i Europa som drabbas.

De vita barn som nu växer upp eller ska födas de närmsta åren kommer att tvingas leva under ett förtryck vi inte kan tänka oss existera i vår del av världen om utvecklingen fortgår som den gör. Vår generations politiska beslut kommer drabba dem mycket hårdare än de drabbar oss. Att en småbarnsförädler hatar de som låter detta ska – uppmuntrar det att ske – handlar om ren och sund instinkt. Varken bödlarna eller deras uppdragsgivare förtjänar någon som helst sympati.

Nuet och framtiden är hotade, men det är inte nog med det. De icke-vita invadörerna och då framför allt muslimerna bedriver en kamp mot vår historia som får den krista ikonoklasmen mot hedendomen i vår forntid att blekna. I mellanöstern demolerar IS antika ruiner, spår av mäktiga civilisationer. Boko Haram förstör kultplatser i Nigeria. Vår egna konst, kulturella uttryck och historia är hotade, om inte av fysisk förintelse så av censur och PK-revisionism. Konsekvensen blir att vi får allt svårare att förankra vår identitet.

Hur ska man då tackla hotet? Frankrikes premiärminister Manuel Valls, som har en judisk fru, menar att Frankrike måste lära sig att leva med terrorismDavid Rosenberg skrev ungefär samma sak tidigare i år i Haaretz: Europa kan leva med terrorism.

Frankrikes president Francois Hollande tänker sätta in fler resurser för att bomba IS i mellanöstern. Militären kommer att fortsätta bevaka exempelvis synagogor, skolor och tågstationer i Frankrike. Undantagstillståendet som utlystes 13 November 2015, som skulle upphöra i slutet av juli, förlängs tre månader. Det finns dock ingen plan på att stoppa invandringen eller deportera muslimer. Mottot ”invadera världen, bjud in världen” passar denna politik utmärkt.

Vi kan konstatera att man kommer fortsätta importera grupper som vill döda vita människor till Frankrike. För att hantera de uppenbara problem detta medför ur stabilitets- och säkerhetssynpunkt börjar man inrätta en polisstat. Kameror, metalldetektorer, militäriserad polis och indragna medborgerliga rättigheter är mångkulturens pris. Det finns en fara i att allmänheten lockas av denna typ av ”säkerhet”. Faktum är dock att Europa börjar vakna och se saker och ting för vad de är. Vi behöver inte poliser med automatvapen och undantagstillstånd, vi behöver inte ge upp vårt offenliga rum till icke-vita – vi måste stoppa invandringen och påbörja repaterieringen nu!


  • Publicerad:
    2016-07-19 14:05