AKTIVISM. Under natten till den 9 april genomförde nationalsocialister aktioner på flera ställen runtom i Norge. Lögnerna ska krossas och sanningen ska fram, säger en av aktivisterna till Nordfronts systersida Frihetskamp.

Foto: Läsarbild

Nationalsocialister har i flera städer i Norge genomfört aktioner i samband med att det i måndags den 9 april var 78 år sedan som det nationalsocialistiska Tyskland invaderade Norge. Enligt den folkfientliga pressen, som naturligtvis har gått bananas, har det satts upp banderoller på bland annat Sørlandet, Vestlandet och Østlandet.

Nordfronts systersida Frihetskamp.net har mottagit flera anonyma e-mejls med bildmaterial från aktionerna av personer som beskriver sig själva som nationalsocialister och sympatisörer till Nordiska motståndsrörelsen. Frihetskamp har varit i kontakt med en av dessa, som önskar sig bli kallad för ”Aktivist”. Han hade följande att säga:

— Vi vet att aktionerna kommer att uppfattas som kontroversiella och radikala. Det var också avsikten. De ska chockera, provocera och skapa debatt. Lögnpropagandan om nationalsocialismen, det tredje riket och Adolf Hitler har blivit som en religion för många och det är viktigt att vi får fram sanningen. Motståndsrörelsen och Frihetskamp genomför en monumental insats för att motarbeta lögnpropagandan och förhoppningsvis blev många läsare lockade av att gå in på Frihetskamp och fick en annan bild av nationalsocialismen och det nationalsocialistiska Tyskland. Inga kompromisser, lögnerna ska krossas och sanningen ska fram!

Nordiska motståndsrörelsen vill i samband med detta förklara sin syn på invasionen:

När det gäller varför Norge blev invaderat kan vi kort och mycket enkelt säga att: Europa befann sig i mitt i ett brinnande världskrig och att Tyskland och andra nationalsocialistiska stater kämpade för Europa och de europeiska folkens överlevnad, frihet och självständighet. Orsaken till att Tyskland invaderade Norge var framförallt för att förhindra en allierad invasion av Norge, något som hade varit en realitet om inte Tyskland hade agerat.

Vi har naturligtvis stor sympati för de oskyldiga som på olika sätt drabbades men förstår likväl att krig är krig och att detta är något som följer med. Det bör också tilläggas att det var de allierades härjningar som tog livet av flest civila och att vi tror knappast att situationen hade varit bättre om det hade varit de allierade som genomförde invasionen.

Idag befinner sig Europa och Norden återigen i stor fara, mycket som följd av det katastrofala utfallet av andra världskriget. Fienden är i stor grad de samma idag som då och återigen är det nationalsocialister som kommer till vårt folks undsättning.

Här nedanför kan du ser några av de läsarbilder som skickades in:

Foto: Läsarbild

Foto: Läsarbild

Foto: Läsarbild

Foto: Läsarbild

Publicerades ursprungligen på Frihetskamp.net


  • Publicerad:
    2018-04-12 09:15