Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Israel och 9/11

Av Robin Palmblad, 2016-06-26
robin.palmblad@nordfront.se

9/11-ATTACKERNA. Denna vecka återpubliceras Nordfronts längre artikel som presenterar en helt annan version av 9/11-attackerna än den som judisk världspress använde för att legitimera krigen i Mellanöstern.

9/11 attackerna dödade cirka 3000 amerikaner. I de efterföljande krigen har ytterligare 2 miljoner människor dött, främst i Irak. Spåren efter 9/11-attackerna leder till USA:s allierade: Israel.

9/11 attackerna dödade cirka 3000 amerikaner. I de efterföljande krigen har ytterligare 2 miljoner människor dödats, främst i Irak. Spåren efter 9/11-attackerna leder till USA:s allierade: Israel.

”En majoritet av de [israeliska ”konststudenter”] som förhördes uppgav att de tjänstgjorde i militär underrättelsetjänst, signalspaning, eller pionjärenheter. Vissa har kopplats till höga tjänstemän inom den israeliska militären. En av dessa var sonen till en tvåstjärnig general, en hade tjänstgjort som livvakt åt chefen för israeliska armén, en hade tjänstgjort i en Patriot missil-enhet. Att dessa personer nu åkte runt i USA och sålde konst verkar inte passa in på deras bakgrund”, kom de amerikanska utredarna från DEA fram till.

En av de israeliska agenterna var den 27-åriga Löjtnant Peer Segalovitz, ett pluton-befäl från de israeliska specialstyrkornas 605:e bataljon i Golanhöjderna. Segalovitz och plutonen på 80 man som han hade befälet över var specialiserade inom demolering. ”Segalovitz bekräftade att han kunde spränga byggnader, broar, bilar eller vad som helst, om han behövde”, enligt rapporten.

Om de israeliska ”konststudenternas” underrättelseoperation är sammanlänkad till 9/11, så blir sammansättningen av militära datorprogrammerare och sprängexperter logisk eftersom bevisningen pekar på att 9/11-attackerna krävde mycket stor expertis med datornätverk och sprängämnen.

Utdrag ut Christopher Bollyns bok Solving 9-11: The Deception That Changed The World. Källa.

Innan tornet började att kollapsa från toppen, så började antennen att falla, och antennen var i mitten ovanför hisschakten … jag är mycket bekant med den interna strukturen som omslöt hisschakten, och åtkomstmöjligheterna som hissbolagen hade 24 timmar om dygnet. […] Den enda orsaken till att tornen kunnat kollapsa är ifall de inre kolumnerna hade äventyrats.

Ingenjören Richard Humenn, chefsarkitekt för elektrisk utformning, som var med och byggde WTC. Källa.

Det skulle inte vara ett problem bara man fick åtkomst till hisschakten, då hade ett arbetslag med apteringsexperter haft tillgång till alla bärande kolumner och bjälkar.

 Tom Sullivan, sprängämnestekniker. Källa.

Under den nyliga ”Konfrontera bevisen”-konferensen som hölls i New York, berättade en individ som hade arbetat i det Norra tornet för AFP att innan 9/11 så hade hisschakten vaktats av säkerhetsvakter medan hissarna var ”ur funktion” under ”veckor eller månader”.

 Från American Free Press artikel Was Sept. 11 an Inside Job?. Källa.

De tre skyskraporna revs genom en kontrollerad rivning. Och alla vi efterfrågar en ny utredning och att NIST även genomsöker dammet [från World Trade Centers rasmassor red. anm] efter rester av sprängämnen.

Kemisten Niels Harrit, 2012. Källa.

Rester av vad som sägs vara nanotermit, ett högteknologiskt sprängämne som påträffades i dammet från rasmassorna av World Trade Center.

Rester av oreagerad nanotermit, ett högteknologiskt kemiskt ämne som påträffades i dammet från rasmassorna av World Trade Center.

För två veckor sedan läste vi att Italiens tidigare president och premiärminister, Francesco Cossiga, pekade ut israelisk och amerikansk underrättelsetjänst som ansvariga för 9/11-attackerna. Vi tittade även på några av de många kopplingar som Israel och judisk-amerikanska sionister har till attackerna och att amerikanska utredare funnit ”bevis som länkar israeler till 9/11”, men att dessa bevis hemligstämplats.

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Denna vecka börjar vi med att lyssna på de röster som utifrån en vetenskaplig ståndpunkt menar på att de officiella versionerna av hur skyskraporna kollapsade är bristfälliga.

Kollapserna skedde på ett sätt som många arkitekter, ingenjörer och forskare inte kan förklara, annat än om sprängämnen skulle ha nyttjats för att frambringa kollapserna.

Samtidigt återfinns det smält stål och det högteknologiska kemiska ämnet nanotermit i rasmassorna — och filmer på kollapser som rivningsexperter menar är kontrollerade rivningar.

Vilka ansvarade för utredningarna av WTC-attackerna?

Innan vi börjar titta på filmer som bland annat angriper de officiella förklaringarna på hur byggnaderna kollapsade, så kikar vi på vilka som ansvarade för dessa officiella utredningar.

Här följer ett utdrag av relevanta stycken ur wiki-artikeln 9/11 — Israel did it, översatt: 9/11 — Israel utförde det.

Det är exempelvis värt att notera att den judiske globalisten Henry Kissinger först var tilltänkt att vara verkställande direktör för 9/11-kommisionen:

Philip Zelikow -- 9/11-komissionens verkställande direktör.

Philip Zelikow — 9/11-komissionens verkställande direktör.

Philip Zelikow (dubbelt medborgarskap USA och Israel) – 9/11 kommissionens grindvakt.

Zelikow utsågs till verkställande direktör för 9/11-kommisionen – den mäktigaste positionen i kommittén. Denne sionistiske jude är ansvarig för att ha kokat ihop den krystade fiktion som presenterades i 9/11-kommissionens officiella rapport. Rapporten innehåller hundratals uppenbara anomalier, motsägelser, försummelser och regelrätt lögner. Den lyckades till och med att utelämna någon hänvisning alls till kollapsen av byggnaden 7 vid 17:20.

Initialt utsågs Henry Kissinger till verkställande direktör, men kapitulerade från posten efter enorma protester. Detta banade väg för att den sionistiska agenten Zelikow fick ta rodret. Zelikow har många intressekonflikter som tydligt hämmade hans förmåga att berätta sanningen för det amerikanska folket om 9/11-terrorattackerna.

Stephen Cauffman ledde NIST-utredningarna av terrorattackerna.

Stephen Cauffman ledde NIST-utredningarna av terrorattackerna.

Stephen Cauffman – ledare för NIST-utredningarna som totalt uppgår till en systematiskt mörkläggning av hur WTC Byggnad 7 kollapsar. NIST:s ståndpunkt kvarstår att elden tillsammans med mindre skador som orsakats av ”utkastade föremål” från kollapsen av norra tornet, som låg ett kvarter bort med Byggnad 8 däremellan, fällde Byggnad 7.

Ytterligare intressant läsning finns under rubriken ”cover up”, direktlänkad här. Här finns även ett klipp som visar hur ytterligare amerikanska myndighetspersoner anklagar Zelikow för att antagligen medvetet ha genomfört en bristfällig 9/11-utredning.

Inslag från Russia Today

Vi börjar med att se ett inslag från Russia Todays programserie The Truthseeker, i vilket kollapsen av bland annat byggnad 7 diskuteras.

Fysiker och andra yrkeskunniga menar att ”det enda som verkar logiskt utifrån ett vetenskapligt perspektiv är att tornen sprängdes”:

Jonathan Cole 220 JPG80

Jonathan H. Cole.

Brister i de officiella rapporterna

Nästa film granskar de officiella versionerna av hur byggnaderna kollapsade, och de mängder med bevis som de officiella utredningarna valde att ignorera.

Klippet är skapat av Jonathan H. Cole, som är en licensierad civilingenjör med över 28 års erfarenhet av civil anläggnings- och byggledning, inklusive design av byggnader, broar och infrastruktur.

Det är fakta att bränderna som uppstod i World Trade Center (WTC) uppnådde för låg temperatur för att kunna smälta stål. Samtidigt finns det bevis för att smält stål påträffades i rasmassorna, vittnesrapporter om det, fotografiska bevis med mera.

Judiska utredare på NIST menar på att detta är smält aluminium, som är silvrigt då det är smält, men som i detta fall är blandat med skräp så att det ser ut precis som smält stål. NIST:s teori är dock omöjlig att återskapa genom experiment.

Rapporten från den judiskledda NIST-utredningen menar på att denna flod av smält metall är smält aluminium, som är silvrigt då det är smält, men som i detta fall anges vara blandat med ”kontorsskräp” så att det istället ser ut precis som smält stål. NIST:s teori är dock omöjlig att återskapa genom experiment, exempelvis här och här. Floden av smält metall från det södra tornet fångades på bild cirka 1 minut innan kollapsen, se längre film här. På den lilla infällda bilden syns smält aluminium.

Klippet är en bra introduktion till de brister som kritiker alltså menar att de officiella rapporterna innehåller:

National Geographic och Myth Busters storljög

I denna film avslöjar Jonathan H. Cole att både National Geographic och Myth Busters storljög sina tittare rakt upp i ansiktet genom att utföra fördummande och bristfälliga experiment med termit.

En privatperson med mycket mindre resurser än dessa stora tv-producenter kan nämligen tillverka egen termit för att skära stålbjälkar av exempelvis samma tjocklek som World Trade Center-konstruktionens yttre lager bestod av.

Genom dessa experiment lyckades Cole skära genom tjocka stållager med en bråkdel av de mängder termit som National Geographic och Myth Busters använde sig av — det enda som krävs är att rikta den kemiska reaktionens verkan, och på så sätt skära genom stålet.

Ämnet som påträffats i damm från rasmassorna är dessutom nanotermit, som är en mycket förfinad och avancerad version av vanlig termit och kan beskrivas som en form av super-termit som framställs på atomnivå i labb.

Se Coles intressanta experiment:

Forskare förklarar fyndet av nanotermit

Forskaren Niels Harrit framträdde den 6 april 2009 i dansk television och berättade om hur han och andra forskare har funnit nanotermit i dammet från World Trade Center-skyskraporna. Han uppskattar att tonvis med sprängämnen måste ha använts för att riva World Trade Center.

Han berättar även att det tog 18 månader att framställa den vetenskapliga artikel som presenterade bevis för att WTC-dammet innehöll nanotermit. Artikeln genomgick så kallad peer-review, även kallat referentgranskning.

Rapporten finns att ladda ner här och är på 25 sidor, som kan vara mycket intressant att ta del av för naturvetenskapligt lagda människor.

Hör Niels Harrit förklara:

Det fanns få företag i världen som vid tidpunkten kunde framställa nanotermit, som alltså framställs genom avancerad nanoteknologi.

Ett av dessa var Advanced Metallurgical Group, som specialiserar sig på att producera super-termit — ett företag som Ehud Barak genom SCP Partners genomförde affärer med, ytterligare läsning finns här.

Värt att notera är att Harrit uppskattar mängderna sprängämnen som använts till ton och åter ton, kanske upp mot 100 ton och att detta rimligtvis borde ha fraktats in på pallar.

Programledaren frågar då varför ingen upptäckt vad som pågick. Harrit svarar då att detta är frågor som massmedia borde ställa till företaget som ansvarade för säkerheten på World Trade Center.

Vem ägde World Trade Center och vilka ansvarade för säkerheten?

Larry Silverstein.

Larry Silverstein.

Kontraktet för säkerheten vid World Trade Center tillföll Kroll Associates, efter bombningen av WTC 1993. Kroll Associates ägs av de bägge sionistiska judarna Jeremy Kroll och Jules Kroll. Det var alltså deras företag som ansvarade för säkerheten fram tills terrordåden.

Men vem ägde då World Trade Center? Svaret på den frågan är Larry Silverstein, en judisk affärsman från New York som är personlig vän med makteliten i Israel. Silverstein erhöll ett 99-årigt leasing-kontrakt på hela WTC-komplexet den 24 juli, 2001 — 6 veckor innan terrorattackerna. Tornen var fyllda med asbest, men Silverstein ”kände en övertygande lust att äga dem.”.

Silverstein åt frukost i ”Windows on the World”-restaurangen (belägen i norra tornet på 107:e våningen) varje morgon, men bröt denna rutin på morgonen den 11 september 2001. Silverstein har två barn, som också arbetade i WTC, men båda dessa var också borta från arbetet den dagen. Larry Silverstein betalades drygt 4,5 miljarder dollar i försäkringspengar på grund av förstörelsen av WTC komplexet.

Ytterligare läsning om dessa omständigheter finns i artikeln 9/11 Israel did it.

Israeler greps i samband med attackerna

För två veckor sedan handlade veckans filmer om hur fler och fler börjar inse att spåren från 9/11-attackerna leder till Israel, och inte till en grotta i Afghanistan.

Då länkades Fox News uppmärksammade reportageserie som granskade USA:s ”allierade vän” Israel, denna information återkopplar vi nu till:

Fox News sände en uppmärksammad reportageserie som granskade USA:s ”allierade vän” Israel. Deras källor berättade att det finns ännu mer bevis som länkar israeler till 9/11-attackerna, men att dessa bevis har hemligstämplats.

Reportagets källa var en arbetsgrupp med utredare från bland annat CIA, FBI, Secret Service och DEA som berättade att det finns ännu mer bevis som ”länkar israeler till 9/11-attackerna”, men att dessa bevis har hemligstämplats.

Efter 9/11-attackerna greps mer än 60 israeler och utredarna kom fram till att vissa av dessa tjänstgjorde i vad de kallar för "explosive ordinance units".

Reportageserien avslöjade även att efter 9/11-attackerna så greps mer än 60 israeler och utredarna kom fram till att majoriteten av dessa tjänstgjorde i vad de kallar för ”explosive ordinance units” något som översätts till ”enheter för leverans av sprängämnen” eller kan tolkas som en benämning för ”pionjärenheter”.

Vi uppmärksammade även den mycket intressanta dokumentären Missing Links, som främst bygger på uppgifter från den granskande journalisten Christopher Bollyn.

En av många kopplingar: En skåpbil fylld av israeler blev stoppad av New York-polisen i samband med attackerna. I bilen påträffades bland annat stora mängder kontanter i en strumpa, kartor där vissa platser märkts ut, utländska pass och mattknivar (som de arabiska flygkaparna även påstås ha haft). Polisens bombhundar reagerade även på samma vis som då de påträffar explosiva ämnen. Bildruta ur dokumentären Missing Links.

En skåpbil fylld av israeler blev stoppad av New York-polisen i samband med attackerna. I bilen påträffades bland annat stora mängder kontanter i en strumpa, kartor där vissa platser märkts ut, utländska pass och mattknivar (som de arabiska flygkaparna även påstås ha haft). Polisens bombhundar reagerade även på samma vis som då de påträffar explosiva ämnen. Källa. Bildruta ur dokumentären 9/11 Missing Links.

Expert: ”Detta är en kontrollerad rivning […] ett team experter utförde det”

Forskarnas fynd av nanotermit blir intressant då den ställs i samband med uttalanden från den nederländska rivningsexperten Danny Jowenko. Jowenko var ägare till Jowenko Explosieve Demolitie, en firma specialiserad på kontrollerade rivningar.

Han hade över 30 års erfarenhet av att riva byggnader under kontrollerade former och hans kunskaper om sprängämnen uppges ha varit mycket respekterade. Han dog tyvärr 2011.

Hör hans uttalanden här:

Explosiva bevis — experter höjer rösten

Vad får yrkesmän att gå tvärt emot den officiella versionen av vad som inträffade under 9/11-attackerna? Vad får egentligen 2 330 arkitekter, ingenjörer och andra i ämnet kunniga människor att göra något sådant?

Det är uppenbarligen inte för egen vinning, med tanke på att forskare attackerats på grund av sitt arbete kring 9/11, utan verkar vara motiverat av ideal så som sanning och rättvisa.

Se de verkliga experternas utlåtanden i den mycket intressanta dokumentären 9/11: Explosive Evidence – Experts Speak Out:

Summering 9/11-attackerna

I samband med terroristangreppen greps israeliska agenter och utredare hittade bevis som ”knöt israelerna till 9/11”, men dessa bevis hemligstämplades.

De bägge judarna Philip Zelikow och Stephen Cauffman kontrollerade utredningarna av terroristattackerna och de officiella rapporterna har mottagit stora mängder kritik…

… så mycket kritik att över 2 330 arkitekter och ingenjörer har skrivit under på webbplatsen Architects and Engineers for 9/11 Truth och kräver en ny utredning av terroristattackerna.

Ungefär 3000 människor dog under de mystiska terroristattackerna.

Ungefär 3000 människor dog under 9/11-attackerna.

Forskare påträffade även det högteknologiska kemiska ämnet nanotermit i damm från rasmassorna och experter säger att skyskraporna måste ha rivits avsiktligt.

Efterspelet till attackerna blev det så kallade ”kriget mot terrorism” som i praktiken innebar att västmakterna startade ett flertal krig mot Israels fiender i Mellanöstern, med miljoner människors död till följd.

Hade Israel fått som de velat hade västmakterna vid detta lag redan angripit Iran.

"Vi drar nytta av en sak, och det är attacken mot tvillingtornen och Pentagon, och den amerikanska kampen i Irak," citerade tidningen Ma'ariv Benyamin Nethayahu. Han tillade att dessa händelser "svängde amerikanska opinionen till vår fördel." Källa.

”Vi drar nytta av en sak, och det är attacken mot tvillingtornen och Pentagon, och den amerikanska kampen i Irak” citerade tidningen Ma’ariv den israeliska ledaren Benyamin Nethayahu. Han tillade att dessa händelser ”svängde amerikanska opinionen till vår fördel.” Källa. På fotografiet syns Nethayahu stå och ljuga i FN gällande Irans ”kärnvapenutveckling”.

Det går att fastslå att 9/11 är ett viktigt ämne för mänskligheten att utreda, med tanke hur mycket dessa attacker förändrade världen. Den så kallade ”flyktingskrisen” är ett direkt resultat av den sionistiska krigskampanjen i Mellanöstern som inleddes efter 9/11-attackerna.

Våra förrädarpolitiker i Riksdagen har även aktivt understött krigskampanjen i exempelvis Libyen och Syrien.

Dokumentären Missing Links är mycket sevärd och förklarar vilka krafter som utförde 9/11-terrordåden.

Mänskligheten måste se till att tillsätta en oberoende utredning av attackerna och se till att straffa de verkliga förövarna riktigt riktigt hårt.

För den som önskar fördjupa sig i ämnet går det att beställa Christopher Bollyns bok Solving 9-11: The Deception That Changed The World (pdf-version finns här), som enligt uppgift ska vara den hitintills bästa utredningen av vilka som låg bakom attackerna.

Christopher Bollyn är en mycket modig man, som jag kommer att återkomma till vid en annan tidpunkt.

Christopher Bollyn är en mycket modig man, som tvingades i landsflykt på grund av sin granskande journalistik om attackerna.

Artikeln publicerades ursprungligen 1 mars 2015.


  • Publicerad:
    2016-06-26 13:20