Expo säger sig vilja bekämpa ”rasism”, men stiftelsens medarbetare uttrycker sig själva rasistiskt mot just vita människor. Nu går deras researcher ut och kräver skottpengar på vita män, rapporterar Nationell.nu.

Martin Fredriksson anses vara en av grundarna till AFA och har arbetat i många år med att kartlägga nationella. Detta har varit en bra meritförteckning för att få anställning som researcher på Expo och på Strix Television, som grundades av Expos ansvarige utgivare Robert Aschberg. Strix Television gav i dagarna med Expos hjälp ut den nya Johan Falk-filmen som hetsar mot Motståndsrörelsen.

Expo-medarbetaren Martin Fredriksson, som även driver Researchgruppen, skriver nu i ett inlägg på Twitter att vita människor borde dödas. I dagarna skedde en av de många rasistattacker mot vita som Expo inte rapporterar om. När Martin Fredriksson fick frågan vad han anser om den film som visar hur en vit lärare blir helt oprovocerat misshandlad av ett mångkulturellt gäng, svarar han: ”Rätt åt honom. Det ska vara skottpengar på vita, särskilt män.”


  • Publicerad:
    2012-10-17 23:41