Lars_Lindstrom_samer

Journalisten Lars Lindström från den judiska tidningen Expressen.

SYNTAX ERROR. Radioprogrammet Granskning Sverige har släppt en intervju där en Expressen-journalist gör sig till fullkomligt åtlöje.

Radioprogrammet Granskning Sverige (GS) släppte under gårdagen en intervju med journalisten Lars Lindström som är anställd på den judiska och extremist-liberala Bonnier-publikationen Expressen.

Johan från GS frågade då Lindström varför det är okej att ingen icke-same får lov att bli same, medan den sverigedemokratiske riksdagspolitikern Björn Söders uttalande, om judar och samer kontra svenskhet, ska anses som hemskt. Lindström hade mycket svårt att slingra sig ur frågeställningen.

PK-journalisten kunde inte heller förklara varför han i ena stund sa att etnicitet är ”gränsdragningar som är helt ointressanta” för att i nästa sekund stå svarslös gällande att samer, kurder och judar anser att det är viktigt att framhäva sig själva som särskilda folk.

Lindström låtsades genomgående som om han inte förstod frågorna och stod gång på gång svarslös då hans judisk-liberala/kulturmarxistiska ideologi inte erbjöd svar på de frågor som Granskning Sverige ställde.

Samtalet avslutades med att Lindström med arrogant ton sa att ”jag har inte längre tid att prata med dig” och la på luren.

Intervjun är mycket underhållande, lyssna på den här:


  • Publicerad:
    2014-12-17 10:39