BROTT. Nordfront kan nu bekräfta att serievåldtäktsmannen Kvällsposten igår skrev om är en syrisk invandrare.

Har du bild eller annan info om gärningsmannen? Kontakta Nordfront!

Igår skrev Kvällsposten om en 17-årig serievåldtäktsman som förgripit sig på minderåriga flickor. 17-åringen dömdes (B 6298-20) i fredags för tre fall av våldtäkt mot barn samt enskilda fall av våldtäkt, sexuellt ofredande, ringa narkotikabrott och ringa vapenbrott.

Nordfront kan nu avslöja att dessa brott begicks av den syriske medborgaren Mayar Al Hammoud (20040101-1473).

Al Hammoud begick barnvåldtäkterna mot en 12-årig flicka och en 13-årig flicka. Våldtäkten av den 12-åriga flickan skedde när Al Hammouds svenska jourhemsföräldrar Martin Norle och Eva Wallin tog med honom till en annan familj där den 12-åriga flickan var jourhemsplacerad. Den 13-åriga flickan förgrep sig Al Hammoud tre gånger på i omklädningsrummet på hennes skola. Två av fallen var våldtäkter som innefattade analsex och den tredje incidenten var ett sexuellt ofredande där han bland annat tvingade flickan att klä av sig och sög på hennes bröst.

Den 13-åriga flickan hade själv invandrarbakgrund och i domen framkommer att hon var rädd för vad som skulle hända henne om det framkom att hon utsatts för sexuella övergrepp:

NN10 har talat med sin mentor och med skolsköterskan och varit väldigt orolig för vad som skulle kunna hända om händelserna blev kända. Hon var rädd för att bli tillbakaskickad till Syrien, att bli bortgift eller dödad och hon var orolig för att hennes pappa, som var gammal och sjuklig, skulle ta skada. Skolan valde att anmäla förhållandena till socialförvaltningen men inte polisen eftersom man var rädd för vad som skulle kunna hända med NN10 med anledning av misstänkta hedersförhållanden.

Den ”vanliga” våldtäkten begick Al Hammoud mot en 15-årig flicka han fick övernatta hos eftersom han påstod sig ha missat bussen. Expressen summerade det övergreppet på följande sätt:

Flickan utsattes för våldtäkt när hon hade tagit medicin mot sin ångestproblematik, blivit sömnig och fått svårt att värja sig. Hon vaknade först när övergreppet redan pågick.

17-åringen hävdade inför rätta att han och 15-åringen haft ”ömsesidigt och frivilligt” sex. Flickan har gjort självmordsförsök efter övergreppet, enligt hennes mamma.

Utöver de sexuella brotten döms Al Hammoud också för ringa narkotikabrott då han rökt cannabis och ringa vapenbrott för att ha innehaft en effektbegränsad pistol utan att ha rätt till det.

Om Al Hammoud hade varit myndig anser tingsrätten i Lund att hans brott hade kunnat ge mer än fyra års fängelse, men då syriern var omyndig när brotten begicks får han bara ett års sluten ungdomsvård. Därutöver ska han betala 430 000 kr i skadestånd till de tre flickorna han förgripit sig på. Kostnaderna för försvarare och målsägarbiträden på över 460 000 kr står dock de svenska skattebetalarna för.


  • Publicerad:
    2021-05-10 10:20