MELLANÖSTERN. Mossads förre chef vill bomba Islamska staten och tycker att det är lika bra att döda alla som bor i områden kontrollerade av IS, alltså både islamistiska soldater och civilbefolkning. Han menar att terrorbombningen av Dresden borde fungera som förebild.

Mossads förre chef förespråkar folkmord och israeliska medier skriver öppet om det.

Mossads förre chef förespråkar folkmord och israeliska medier skriver öppet om det.

Den förre chefen för den israeliska spionorganisationen Mossad, Shabtai Shavit, menar i en intervju att alla som befinner sig på territorium som kontrolleras av Islamska staten urskillningslöst måste dödas på samma sätt som de allierade gjorde mot civilbefolkning i Dresden under andra världskrigets slutskede 1945.

Det är dock inte Israel som borde stå för dödandet utan USA och Europa, tycker Shavit.

Enligt historiken David Irving i boken ”The Destruction of Dresden” så dödades fler än 100 000 tyskar i bombräder utförda av det brittiska och amerikanska flygvapnet i februari 1945. Dresden saknade militärt strategiskt värde och bombningen av staden kan endast ha utförts i syfte att döda så många civila tyskar som möjligt.

— Vi måste åsidosätta alla argument om lag och moral och allt tal om mänskliga rättigheter och skydd för privatlivet, sa Shavit i intervjun.

Shavit menar att det var okej så länge IS mördade andra araber, men nu när icke-arabiska människor som av IS klassas som ”otrogna” mördas utanför Mellanöstern så måste terrorgruppen stoppas.

Nyligen greps också en överste från den israelisk armén tillsammans med IS-medlemmar i något som tyder på tätt samarbete. Att bomba och massakrera civila icke-judiska befolkningar i Mellanöstern rimmar också bra med sionistiska planer om ett expanderat ”Stor-israel”.

"Det utlovade landet": det kanske är därför som sionisterna inte är intresserade av fred?

”Det utlovade landet”: För att den sionistiska ambitionen ska uppnås måste stora områden avfolkas, vilket effektivast görs genom krig – krig som skapar flyktingströmmarna som nu sköljer över Europa.

Källa:
’Wipe out ISIS just like the Allies did to Dresden,’ ex-Mossad chief says


  • Publicerad:
    2015-11-29 19:30