MEDIA. Medborgarjournalisten Fabian Fjälling går till skarp attack mot den judiska kvällstidningen Expressen. Detta efter dagens hetsartikel där systemets orwellianska metoder mot medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen hyllas.

Fabian Fjälling.

Under måndagen publicerade Bonniertidningen Expressen en artikel där diverse myndigheters attacker mot medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen hyllas. Det handlar bland annat om hur Skatteverket efter organisationens förlust av bankonton försöker att driva in skatt av medlemmar som upplåtit sina privata konton åt organisationsärenden, men också om indragna licenser för jaktvapen och systematiska åtal för ”brott mot ordningslagen” efter helt legala flygbladsutdelningar.

Expressens agerande har fått medborgarjournalisten Fabian Fjälling – som själv drabbats av den judiska tidningens hets-journalistik – att reagera starkt. I ett inlägg på Facebook går han till attack mot Expressen, som han kallar för en ”judisk maktorganisation”, samtidigt som han korrigerar flera av tidningens lögner om Motståndsrörelsens och försvarar organisationens rätt till yttrandefrihet.

Nordfront har valt att återpublicera Fjällings inlägg i sin helhet:

Vi har eskalerande problem med organiserad gängkriminalitet, och gängvåldtäkter. Vi har en skola som blir allt mer kaosartad på grund av osvenska värderingar som importerats, kombinerat med den ”svenska” galna liberalismen. I de ”utsatta områdena” har vi flera skjutningar om dagen vissa dagar numera.

Expressen fokuserar dock på den ökande Nazismen.

Eftersom NMR själva säger att de inte vill mörda några judar så vill jag mycket hellre leva i en stat styrd av NMR, än i en Islamistisk stat (där flera ledare och texter sanktionerar mord på framför allt judar, men även andra ickemuslimer). Islamister får dock generösa statsbidrag, kommer in i SSU, kommer in i riksdagen, medan NMR inte ens får marchera i raka led på trottoaren utan att bli trakasserade av etablissemanget. Jag tycker inte att NMR står för ett idealsamhälle, men ett samhälle där NMR förföljs för vad de säger och tycker är definitivt inte ett samhälle jag vill ha. Såvitt jag vet finns det ingen uppmaning till brott eller våld emot meningsmotståndare, annat än i självförsvar, i NMR:s partiprogram. De som tvivlar på den uppgiften uppmanar jag att fråga NMR om saken, och inte Expressen eller någon annan judisk maktorganisation.

NMR har ett fokus på ras som jag tycker är överdrivet, men de har rätt att ha och uttrycka den åsikten.

Islam har en både våldsam historia, och skrifter som uppmanar till våld, men Islam skall vi ha tolerans emot.

Varför skall jag tvingas acceptera att kvinnor går runt i slöja, men samtidigt acceptera att NMR trakasseras så fort de flaggar sin Tyr-runa? Jag ser över huvud taget inte något hot om våld i NMR:s tyrruna, men definitivt ett hot om våld i slöjan.

Slöjan är ett hot för att den tydligt tar ställning för de skrifter som inrymmer våld emot ickemuslimer. Den dag muslimer kommer i majoritet i Sverige finns det stor risk att ickemuslimer ställs inför valet att konvertera eller dö (beroende på vilken gren av Islam som kommer dominera).

Den dag NMR kommer till makten ställs många icke vita troligen inför kravet att lämna Sverige.

NMR kommer med största sannolikhet inte till makten i Sverige. Islam kommer med nuvarande trend att ta makten i Sverige inom ett fåtal generationer.

Sedan kan man fråga sig hur många gängvåldtäktsmän som är NMR-medlemmar, och hur många som är muslimer. Jag skulle tro att de NMR:are som blir påkommna med att gruppvåldta en färgad kvinna omedelbart skulle uteslutas ur NMR:s gemenskap. Som tur är har vi ännu inget ”prejudikat” för att se hur organisationen NMR skulle hantera en dylik situation, och jag skulle vara högst förvånad om vi någonsin får chansen att se det.

Vad gäller de som bekänner sig till Islam så har vi gott om prejudikat på gruppvåldtäktsmän som våldtar svenska otrogna flickor. Tyvärr är reaktionen från det muslimska samfundet inte så kraftfull som man skulle önska.

Muslimska intresseföreningar i Sveriges största fokus borde vara att eliminera det våld muslimer utsätter svenskar för. Det hade varit den enskilt mest effektiva åtgärden för att öka acceptansen för Islam i Sverige (vilket jag visserligen inte vill uppnå).
De flesta muslimska intresseorganisationer är dock upptagna med den ”strukturella rasismen” som svenskar utsätter den muslimska gruppen för. Med det fokuset kommer de muslimska grupperna bara bli allt mer illa omtyckta av svenskar som ser hur våldet exploderat sedan vi öppnade våra gränser för muslimsk invasion.

NMR är en halmgubbe i jämförelse med Islam. Både Islam och NMR har vissa ideer och värderingar som faktiskt skulle göra gott för Sverige, men ser man på helheten så fattas det mycket i båda. Islam är dessutom direkt farlig för ickemuslimer.

Det är väl kanske ingen överraskning att Expressen gör allt för att fövirra sina läsare, men jag ville bara sätta Expressens Nazisthets i perspektiv.


  • Publicerad:
    2018-11-19 14:45