MEDBORGARJOURNALISM. Granskning Sverige-medarbetaren Fabian Fjälling har skrivit ett genmäle till Mina Dennert, ledare och grundare för det vänsterextrema trollnätverket #jagärhär, efter hennes snyfthistoria om hur hon ska ha utsatts för näthat.

Skärmdump från Aftonbladet.

Nordfront har tidigare skrivit om hur Gangrapesweden tillsammans med Granskning Sverige avlöjat många av det vänsterextrema trollnätverket #jagärhärs hemligheter, bland annat kopplingar till myndigheter, public service och TV4. Även judinnan Paula Bieler, som är ”invandringschef” för SD och ansvarig för deras nya migrationspolitiska program, har varit medlem i Facebookgruppen. Bieler kom dock att skyndsamt lämna den, när Gangrapesweden uppmärksammade hennes medverkan.

Det har även sedan tidigare framkommit att nätverket planerar och riktar nätstormar med kommentarer och massanmälningar mot politiska motståndare. Nätverkets grundare och ledare Mina Dennert har bland annat tillsammans med sin make Magnus Dennert lyckats stänga ned Facebooksidor tillhörande Granskning Sverige, Gangrapesweden, Katerina Janouch och ”Arg blatte”. Dessutom har de stängt ned och spammat ett stort antal privatpersoners konton på Facebook, endast på grund av att de tillhört personer som diskuterat politik utifrån ståndpunkter som inte delas av #jagärhär och deras globalistagenda.

Trots att paret Dennerts trollande på nätet har avslöjats så nekar Mina till att de pysslar med massanmälningar och nättrollande. Inte nog med det så har hon ändå haft mage att skriva ett inlägg på sin Facebook-sida, som sedermera kom att publiceras i Aftonbladet, om hur det istället är synd om henne då hon, enligt egen utsago, ska ha utsatts för näthat och hon påstår även att Granskning Sverige ska ha ringt henne och varit hotfulla. Vidare i inlägget skriver hon bland annat:

Någon försöker hacka in på min profil på facebook. Personen försöker byta mitt lösenord fler än 15 gånger. Fredagskvällen ägnar jag åt att rensa i min privata och föreningens inkorg. Det är någon som har använt adressen för att prenumerera på hundratals nyhetsbrev. Mitt emellan alla dessa brev dyker ytterligare flera hatbrev upp.

Detta har pågått sedan nästan ett år tillbaka och i flera omgångar. Och om jag ska vara ärlig så har jag inte velat berätta om det här tidigare kanske allra främst för att jag inte vill att andra ska bli skrämda och sluta stötta andra som utsätts för hot, förtal och falska nyheter. Sluta vilja arbeta mot hatet, för att slippa ha det som jag har det. Slippa bli en av dem som blir hatad.

För det tröttar ut människor. Ingen orkar leva i detta. Det kan aldrig vara värt det för att få säga sin åsikt på facebook.

Dennert avslutar sitt inlägg med att skriva:

Kan det verkligen vara det som är syftet? Det är så svårt att tänka sig eftersom alla dessa personer och grupper pratar så varmt och ofta om yttrandefrihet.

Som väl är finns #jagärhär. Det gör att vi orkar. Stort tack alla i och utanför gruppen som engagerar sig för ett bättre samhällsklimat!

Nu har Fabian Fjälling från Granskning Sverige skrivit ett genmäle till Dennert där han bemöter hennes agerande.

Läs genmälet i sin helhet nedanför:

Stackars Stackars dig Mina. Tänk om ditt Facebook-konto och din hemsida stängs ner också så att du berövades möjligheten att försvara dig. Och tänk om hela regimmedia skulle ställa sig på dina kritikers sida och publicera hundratals artiklar om dig utan att varken fråga efter din version eller ge dig genmäle.

Tänk om debattprogram som sänds över hela Sverige skulle diskutera dina metoder utan att du fick inbjudan att vara med och ge din syn på saken. Tänk om du beskylldes för att vara en potentiell massmördare i varje kritisk artikel om dig. Det är inte lätt när någon annan sätter agendan och man inte själv får försvara sig i de kanaler som motståndarna använde eller hur? Tänk på saken, är det värre att bli kallad för pedofilivurmande demokratiterrorist än att bli kallad nasse.

Jag blir konstant kallad nasse, vilket är ett sätt att beskylla mig för att vilja mörda alla som inte tycker som jag. Detta för något som hänt för över 70 år sedan och som inget har med varken Granskning Sverige eller med mig att göra. Jag har hela tiden bara velat ställa viktiga frågor till politiker och opinionsbildare. Jag började med att kontakta journalister och ge dem förslag på frågor de kunde ställa, men det var helt lönlöst att få etablissemangets journalister att ställa viktiga frågor. Därför började jag anonymt att ställa frågor och det får du ju medge har haft viss effekt på debattklimatet i Sverige.

Ni är så vana vid att helt kontrollera debattklimatet att ni nu har panik och tvingas bete er som de tyranner ni är, genom att täppa till truten på alla meningsmotståndare samtidigt som ni får artiklar publicerade om hur ni värnar yttrandefriheten. Till och med de som sitter fast i er filterbubbla börjar nog nu inse att debatten är, eller i alla fall har varit, totalt styrd och kontrollerad i Sverige. Det kommer dock att bli ändring på.

Ni kommer inte kunna stoppa nya idéer genom att stänga ner våra möjligheter att använda olika plattformar. En idé som slagit rot är i det närmast omöjlig att stoppa och idén om att svenskar finns som folk är här för att stanna. Det gör att svenskarna kommer se igenom er propaganda ganska enkelt. Svenskar är inte potentiella massmördare (nassar) för att de noterar att afghaner är gravt överrepresenterade i sexualbrott mot svenskar. Svenskar är inte potentiella massmördare för att de vill att deras land skall domineras av etniska svenskar. Svenskar är inte potentiella massmördare för att de ser sig själva som en folkgrupp som kommer försvinna med dagens katastrofala nativitetstal i förhållande till invandring och andra folks nativitet i Sverige. Svenskar är inte potentiella massmördare för att de vill att deras folk skall finnas även i framtiden och att svenskarna även i framtiden skall ha ett land som är deras. Er nassestämpel har snart spelat ut sin roll och då har ni inga andra argument. Det är lika bra ni drar er tillbaka från denna intellektuella kamp, för ni kommer förlora den.

Slutligen: vad tror du skall jag skicka min text till Aftonbladet för att få genmäle på den artikel där du nämner mig som en av alla de onda hatarna som attackerar dig? Tror du den kommer publiceras?

Med vänlig hälsning,,

Fabian Fjälling

Granskning Sverige

Källa:
Jag har varit tyst – men näthatet tar aldrig slut


  • Publicerad:
    2017-10-15 21:55