MÅNADEN SOM GÅTT. Under förra månaden, men även december förra året, har begreppet ”false flag” omnämnts ett flertal gånger på Nordfront.

mimi-märek.löp

False flag-aktioner har tidigare varit ganska sällsynta i Sverige men har den senaste tiden kommit att användas mot den nationella rörelsen i allmänhet och Motståndsrörelsen i synnerhet. Det är ett tecken på att vårt folks fiender börjar bli desperata och att den nationella oppositionen vinner mark.

Månaden som gått:

I Månaden som gått reflekterar chefredaktören Fredrik Vejdeland över den gångna månaden och visar hur arbetet utvecklats och kommer att fortskrida. Statistik varvas med analyser och visioner i olika ämnen som rör Nordfronts arbete.

False flag-aktioner har historiskt sett använts av staters säkerhetstjänster, vissa mer än andra, men också av extremvänstern och massmedia. Vi som är något äldre minns hur Aftonbladet för några år sedan fabricerade bilder på maskerade och beväpnade ”nazister” utanför Alexandra Pascalidous och dåvarande polischefen Claes Cassels hem. Som ett brev på posten kom sedan den massmediala hetsen mot nationella.

En false flag-aktion handlar i princip om att planera och utföra en aktion där man ger en annan part skulden. De som utfört aktionen kan därmed också träda fram som en lösare av problemet (som man alltså själv har skapat).

För att visa på hur en false flag-aktion kan ta sig uttryck har Nordfront nyligen berört sådana aktioner i två Dagens datum-artiklar. Förra månaden tog vi upp vi ”Lavonaffären”, där den israeliska militära underrättelsetjänsten genomförde en serie terrorattentat riktade mot sina allierade i syfte att ge Egypten skulden. Månaden innan skrev vi om ”Hakkorsepidemin” 1960, där Stasi och judiska element sprejade hakkors på judiska kyrkogårdar och skrev antijudiska hotelsebrev, för att sedan kunna skapa häxjakt mot nationella i hela Europa.

En av många false flag-aktioner under "hakkorsepidemin" 1960.

En av många false flag-aktioner under ”hakkorsepidemin” 1960.

Under de två senaste månaderna, omkring och efter konfrontationen i Kärrtorp, har false flag och grova medielögner duggat tätt. Det började med medielögner. Som att ”barnfamiljer” skulle ha attackerats i Kärrtorp. Det fortsatte med att massmedia undanhöll relevant information till allmänheten. Som att det fanns beväpnade vänsterextremister på plats vid denna mysiga barnfamiljs-tillställning (att en av dem anhölls och senare häktades för att ha knivhuggit en nationell nämndes först inte heller i de stora tidningarna). Lögnkampanjen toppades när Aftonbladets reporter ”Lisa Hansson” publicerade en intervju med ”ett av toppnamnen inom Svenska motståndsrörelsen” som var helt och hållet påhittad och avsedd att ställa vår organisation i dålig dager.

Men efter ett tag ebbade hetsen ut och intresset för Linje 17 och andra ”antifascistiska” nätverk blev som tidigare – nästintill obefintligt. Så under januari månad började klottrade hakkors dyka upp lite överallt och massmedia fick nya saker att ljuga om. För en som varit med ett tag är hakkorsen på Somaliska föreningen i Falköping och på Södermalmsmoskén i Stockholm, uppenbara false flag-aktioner. Här kunde massmedia återigen fylla sin funktion genom att undanhålla allmänheten relevant information som behövs för att göra ett objektivt ställningstagande. Som att det bredvid hakkorsen på Södermalmsmoskén också fanns Antifa-klotter.

Nazistattack-460x299

Många skrattade sedan gott åt när ”poeten” och kokain-missbrukaren Mimi Märak diktade ihop en historia om att hon, mitt under en joggingrunda på ljusa dagen, misshandlades av sju ”nazister” nära Kärrtorp (naturligtvis) som hade hakkors (!) på sina jackor. Inte ens Aftonbladet (men däremot Sveriges Radio och några andra medier) vågade spinna vidare på det och polisutredningen lades snabbt ner eftersom Mimi Märak vägrat samarbeta med polis och dokumentera sina skador.

Mimi Märak diktade ihop en historia som inte fick det genomslag hon hade tänkt.

Mimi Märak diktade ihop en historia som inte fick det genomslag hon hade tänkt.

Som många spekulerat i tyder det mesta på att dessa false flag-aktioner utförts av personer med anknytning till Linje 17, det nätverk som låg bakom den demonstration i Kärrtorp som urartade i konfrontation. Linje 17 drivs i huvudsak av det trotskistiska partiet Rättvisepartiet Socialisterna som är ökänd inom vänsterrörelsen för dess fabulösa lögner och överdrifter.

Alltså har Nordfront haft fullt upp även under januari månad att avslöja false flag-aktioner och grova medielögner. Detta passar oss bra då det är viktigt att vi får folk att komma till insikt om att vi – på alla plan – lever i ett förljuget system. Dessutom är det en bekräftelse för oss själva att vi är på frammarsch, eftersom dessa metoder aldrig hade använts mot oss annars.

20140119_spikrak_kurva-460x209

En annan bekräftelse på framgång är Nordfronts besöksantal för januari månad. December 2013 var en rekordmånad som vi inte lyckades klå under januari 2014, men trots att Kärrtorp ebbat och vi haft en ganska lugn månad (få stora händelser har ägt rum) går vi kraftigt framåt sett till de senaste månaderna. Vi har nu en 25-procentig ökning av antalet läsare per vecka och månad jämfört med tiden innan Kärrtorp. Med andra ord har vi fått tusentals nya regelbundna läsare på kort tid.

Trots en ganska lugn månad har vi som vanligt publicerat en rad intressanta artiklar. Pär Öberg har varit i farten och ställt Kriminalunderrättelsetjänsten mot väggen i ett inspelat samtal. KUT hade nämligen prioriterat att utreda huruvida det satts upp EN affisch från Motståndsrörelsen på en lyktstolpe i Grängesberg eller inte. Lyssna på samtalet nedan där Pär Öberg argumenterar kring politisk förföljelse och bortsprungna katter.

Läsvärda artiklar under månaden är Simon Lindbergs Det är inget fel i att vara nationalsocialist! och Paulina Forslunds Ett ondskans ansikte?, båda svar på massmedias hets mot Motståndsrörelsen.

Värt att ta upp är även nyhetsredaktionens snabba och utförliga uppdatering om händelserna i Ukraina, kryddad med en intervju med en ukrainsk revolutionär på plats under demonstrationerna. Dessutom en mycket välskriven recension av William Pierces bok Who We Are.

Är det, som Aftonbladet påstår, fel att vara nationalsocialist? Eller som Simon Lindberg menar, fel att vara svenskfientlig skribent på en svenskfientlig tidning som Aftonbladet?

Är det, som Aftonbladet påstår, fel att vara nationalsocialist? Eller, som Simon Lindberg menar, fel att vara svenskfientlig skribent på en svenskfientlig tidning som Aftonbladet?

Vad gäller historiska artiklar har vi vid två tillfällen skrivit om svenskar som stred för Finland, Svenska brigaden i finska frihetskriget och frivilliga flygförbandet F19 under vinterkriget. Rekommenderad läsning är även sänkningen av passagerarfartyget Wilhelm Gustloff (långt fler döda än på Titanic), mordet på Herbert Norkus, Joseph Goebbels verkliga syn på ”den stora lögnen” samt ”Verklighetens Dr. Strangelove” om vätebombens judiske fader Edward Teller. Artiklarna om Tolkien och ANC blev också populära.

Dr Strangelove, en av de utvalda.

Verklighetens Dr. Strangelove

För att återknyta lite till rubriken gjorde vi också en återblick i det extremt brutala dubbelmordet på Channon Christian och Christopher Newsom som ägde rum för några år sedan. Detta dåd, med inslag av mycket grov sexuell tortyr och brutal förnedring, tystades ner av media (inte en rad i svensk massmedia) eftersom alla förövarna var svarta och de två offren vita.

mediaoutrage

False flag, medielögner, undanhållande av sanningen och extremt vinklad journalistik är något vi definitivt kommer att få se ännu mer av i framtiden. Nationella bör själva inte falla för frestelsen att använda sig av fiendens metoder utan måste istället fokusera all kraft på att avslöja de lögner som kommer mot oss som ett brev på posten när vi avancerar. Därmed uppnår vi ett moraliskt övertag, en viktig ingrediens för seger, och sprider en berättigad misstro mot systemet. Och många svenskar kommer bli medvetna om sanningen först efter att ha genomskådat lögnen.


  • Publicerad:
    2014-02-17 20:39