Lördagen den 30 mars möttes ett tiotal föräldrar upp tillsammans med sina barn för att ha en familjedag i norra Stockholm. Detta för att träffa goda kamrater och umgås och ha det trevligt. Dagen bjöd både på lekland och lek utomhus.

stockholm_familjedag1

I lördags hade aktivister och medlemmar tillsammans med sina barn en familjedag i Stockholm. Tanken var att man skulle umgås och ha det trevligt och låta barnen få leka av sig. På dagens schema stod bland annat rutschkaneåkning, cykling, lek i bollhav, hoppande på trampolin och klättring på klättervägg.

stockholm_familjedag2

Dagen inleddes med att föräldrarna tillsammans med sina barn möttes upp vid ett lekland i norra Stockholm. Väl inne på leklandet sattes leken igång och alla barnen var precis som de ska vara – vilda och glada. Det var tydligt att barnen hade mycket spring i benen och föräldrarna hade det emellanåt svårt att hänga med.

2

3 1Efter några timmar beslöt sig sällskapet för att avbryta stojandet på leklandet för att fortsätta familjedagen ute i det blåsiga, men soliga vädret. Man begav sig till en lekpark där barnen, och föräldrarna, fick möjlighet att bland annat klättra i klätterställning. Trots det kyliga och blåsiga vädret var barnen vid gott humör och ville gärna prova på vad lekplatsen hade att erbjuda. Balansgång på stockar var en favorit där det bland annat tävlades med de vuxna om vem som klarade av att balansera bäst.

4 1

 

För föräldrarnas del varvades också lekandet med diskussioner av både allvarlig och lättsam karaktär. Allt från barnuppfostran till de fientliga krafter som försöker förstöra våra barns framtid genom kulturmarxistisk indoktrinering diskuterades.

Efter fem timmar av social aktivitet avrundade de trötta men glada familjerna dagen och begav sig hemåt.

 

Nästeschef Emil Hagberg

Nästeschef Emil Hagberg

Nästeschef Emil Hagberg som var med under dagen hade följande att säga om lördagens familjedag: ”Dagen var jättetrevlig, och man får väl passa på att leka med barnen mest man kan nu, för rätt som det är kommer väl fienden och omplacerar våra småttingar hos rasfrämlingar eller andra ’mer lämpliga uppfostrare’. Jag vill dock framhäva att sådana försök inte skulle ske utan grovt fysiskt våld från våran sida.” Hagberg ville även låta hälsa att fler familjedagar kommer att ske i framtiden.

Framtidens kämpar

Framtidens kämpar


  • Publicerad:
    2013-04-03 19:00