PEDOFILI. Fredrick Federleys tidigare pedofilsambo, Jonas Almqvist uppger att han vill umgås med sin sjuåriga dotter. Almqvist påstår nu att han gått från att vara pedofil till att vara homosexuell. 

Fredrick Federley (Foto: Pressbild/Centerpartiet) och pedofilsambon Jonas Almqvist (Foto: Facebook).

EU-parlamentarikern Fredrik Federleys (C) tidigare sambo, pedofilen Jonas Almqvist har ansökt om att få umgås med sin sjuåriga dotter. Flickan bor nu ensam med sin mamma, som inte låter pedofilen umgås med dottern.

Almqvist menar att detta är att beröva dottern ”en god och nära kontakt med sin pappa”. Till tingsrätten meddelar pedofilen att han har ”genomgått olika program för sexualbrottsdömda”. Han påstår också att han har övergått från att vara pedofil till att vara homosexuell.

Ärendet har behandlats i Eksjö tingsrätt, Linköpings tingsrätt och Göta hovrätt. Linköpings tingsrätt bedömer att det är olämpligt för Almqvist att umgås med barn eftersom han dömts för allvarliga sexualbrott begångna mot sina styvbarn.

Göta Hovrätt har inte beviljat honom prövningstillstånd och tingsrättens beslut gäller. Pedofilen kommer lyckligtvis inte att få umgås med sin sjuåriga dotter.


  • Publicerad:
    2020-12-10 11:30