JEWJITSU. Du kanske redan vet om några judiska tricks men vet du alla?

1. Slingriga religiösa tolkningar
Dessa tricks framkommer allra tydligast i den ortodoxa judiska religiösa sfären. Hur ska man kunna kringå sina egna orubbliga lagar? De nedskrivna rabbinska tolkningarna av Talmud och en sympatisk rabbinsk ordvrängare kan förstås lätta på den religiösa bördan.

Då judar enligt deras religiösa lagar inte får bära på vissa föremål såsom nycklar, mediciner eller till och med deras egna bebisar när de går utomhus under sabbaten så uppstår därmed ett problem. Istället för att ändra på lagen så väljer dessa att behålla den, men hur skall de kunna gå ut och runt med föremål under sabbaten? På typiskt judiskt manér så har en tolkning gjorts att det räcker att sätta upp snören runt hela bostadsområdet. Simsalabim så räknas hela bostadsområdet som deras hem och inte längre som utomhus och därmed får de gå ut med sina föremål.

Foto: Utilisateur:Djampa (CC BY-SA 4.0)

Israel Shahak tog sig friheten att skriva vidlyftigt om denna judiska religiösa företeelse i kapitlet ”Orthodoxy and interpretation”. Där framkommer bland annat problematiken och de judiska lösningarna med att låna ut pengar till en annan jude och att mjölka en ko på sabbaten.

2. Antisemitiska anklagelser
Antisemitiska konspirationsteorier! Skriker ofta de judiska organisationerna så fort någon påpekar att judar är överrepresenterade i ägarskap och kontroll av globala mediebolag. Det stannar inte där, även på hemmaplan i Sverige så försöker dessa svartmåla personer som har karaktär nog att kunna lyfta upp den sanning som är så enkel att se om man inte lider av feghet och därför hellre sätter på sig skygglapparna och försöker intala sin omgivning att man minsann inte ser judiska individer på några styrelseposter i hopp om att själv inte bli svartmålad.

Självklart finns det en vilja hos de flesta folken att äga den media som påverkar sitt eget folk och de andra folken, det judiska folket är inget undantag på den punkten. De använder sig helt enkelt av det judiska tricket att kalla en annan person för antisemit när deras intressen känns hotade.

I Sverige är Bonnier den största aktören av privat media. De säger själva att de är Nordens ledande medieaktör. Vem äger Bonnier? Det gör den judiska familjen Bonnier, men passa er för att antyda detta i någon riksdagsmotion för då kanske någon av de åtta koshercertifierade partierna kommer att sparka ut dig. Inte kan det finnas någon judisk makt när det kommer till medieägande i USA, de judiska organisationerna har ju försäkrat oss detta!

De fyra största TV-kanalerna i USA:

NBC ägs av COMCAST. COMCAST skapades av Ralph Roberts och hans son Brian L. Roberts är VD och styrelseordförande. Roberts är av judisk börd.

FOX ägs av Rupert Murdoch, det finns inte några bevis för att han är jude, däremot har han vunnit många sionistiska priser. Vi antisemiter får trösta oss med att Charlie Collier som är styrelseordförande och VD för FOX är jude.

CBS ägs av Sumner Redstone och hans dotter Shari Redstone. Bägge två är judar.

ABC ägs av Disney. Disneys styrelseordförande och VD är Bob Iger, som också är jude.

Dessa företag äger i sin tur fyra av de sex största filmbolagen i Hollywood.

3. Skifta fokus från dig till andra
Så fort det skall skämtas om katolicismen så kommer de pedofila övergreppen fram, ungefär som belgare också kan få höra att våfflor och choklad skapades för att locka till sig barn. Inte för att katolikerna inte förtjänar att få det upptryckt i ansiktet med tanke på hur nonchalanta de är och har varit när det gäller övergreppen i den katolska kyrkan.

Men när du tittar på Family Guy, South Park eller någon annan av de skämtserier som finns i USA, kan du då komma på att du har sett ett skämt baserat på den judiska uråldriga sedvänjan Metzitzah B’Peh. Inte? Kanske har det något med den fakta som presenterats ovanför att göra. De judiskt kontrollerade mainstreammedierna undviker medvetet att förlöjliga judiska religiösa pedofila riter i syfte att få dem att ändra dessa. Istället är det vi på Nordfront som får göra det.

Vad är religiös dårskap?

Det är när en jude hittar sin alltid barnvänliga judiska bror med munnen runtomkring sin nyligen omskurna sons penis, och han samt alla hans andra vänner i rummet lyckas övertyga brodern att detta egentligen alltid har varit en religiös praxis.

Fan Schlomo hade rätt, jag får ju t.o.m. betalt för det.

Varje fångat äpple är en Metzitzah B’Peh!

4. Minneshålet
Minneshålet är till för alla saker som en person eller grupp vill att andra ska glömma. Ofta kan sådana saker aldrig mer hittas eller om man har tur och kan leta väl så hittas delar av det. Inom den judiska gruppen finns det ibland vissa individer som är lite för ärliga och bekräftar de handlingar som andra folk anklagar det judiska folket för. Sådant ska inte visas upp inför andra och därmed trillar de ofta ner i minneshålet av etablissemanget.

Det finns genom historien flera citat av judiska individer eller stora europeiskättade personligheter som går emot det nuvarande västerländska narrativ om judarnas utsatthet. Dessa citat finns här, här, här och över 1 000 finns indexerade här.

5. En regel för dig, en annan för mig
För det judiska folket ligger det i deras intresse att bevara det judiska folket. Därför motsätter de sig invandring till Israel så att nationen fortsatt har en judisk majoritet. I vita länder däremot så låter det annorlunda, då ligger det inte i majoriteten av den judiska diasporans intresse att bevara de europeiska folkslagen i Europa och Nordamerika.

Judar för immigration

Ben Shapiro

Judisk identitet

 

Judisk immigration

På förintelsens minnesdag attackeras alla som inte bryter ut i otvivelaktig sorg över det påstådda folkmordet de kallar för förintelsen, där vita européer tvingas att betala skadestånd eller lön till någon judisk person i deras judiska förintelseprojekt för att folk i allmänhet har gått på gasmordslögnerna spridda av judar, liberaler och marxister.

Nåde den vita människa som ens vågar ifrågasätta det minsta lilla av den officiella historien. Hur är det med judarna själva? När de skapar sig en egen stat (Israel) och väljer sina representanter så säger dessa att inget folkmord har skett, varken mot palestinier eller armenierna. Bli alltså inte besvärad av några anklagelser om folkmordsförnekande, du kan känna trygghet i att det även förekommer hos det judiska folket.


  • Publicerad:
    2020-01-27 08:02