Ibland kommer det mejl till mig där folk ifrågasätter varför vi i redaktionen på Nordfront skriver kring ämnen som genuspedagogik, feminism och användandet av ’hen’. De menar att detta är en avledande manöver utförd av våra fiender.

genus2

Emellanåt dyker det även upp kommentarer till dessa artiklar som går ut på att vi endast borde lägga fokus vid invandringen. Att ’småsaker’ och irrelevanta kvasidebatter endast tjänar ett syfte, att få oss att lägga energi vid fel saker. För oss på Nordfront är det oerhört viktigt att slå tillbaka alla attacker som vårt folk utsätts för. Att stirra sig blind på massinvandringen och endast rapportera och skriva kring det är detsamma som att fastna i ett ekorrhjul. Jag skulle vilja påstå att den ökande genuspedagogiken och feminismen snarare är en del av den systematiska förstörelseprocess som dagligen riktas mot oss svenskar.

För att verkligen förstå fienden har vi valt att både granska och analysera feminismens och homolobbyns mål och verksamhet. Vi vill få folket att inse att allt hör ihop. Kanske är det snarare så att det är sådant som fienden inte vill att vi ska fokusera utan endast skriva om invandrare som gjort ditt och datt i tid och otid? Politikerna och systemet är huvudfienden. Det är de som tillåter invandringen och banar väg för den ökande brottsstatistiken i vårt land. Det är de som ska stå till svars för den urholkade välfärden. Det är även de som tillåter dessa destruktiva tentakler att härja fritt på svenska folkets bekostnad.

Att inse att invandringen är ett problem är inte svårt. Många är de som börjar känna av effekterna av det mångkulturella paradiset. Allt fler får upp ögonen för vilka som begår majoriteten av Sveriges brott. Det är därför sidor som Fria tider och Avpixlat blivit populära bland vanliga ’Svenssons’. Men man ska inte gå i fällan att underskatta mer otydliga attacker. Jag skulle vilja likna genuspedagogiken, feminismen och homolobbyns tillvägagångssätt vid infiltration. Överallt finns de och sprider sin dynga. I skolorna, på jobben, i medierna, i kulturen, i datorn, i reklamfilmerna etc. etc. Listan kan göras hur lång som helst men ni förstår säkert poängen. En förklädd eller otydlig fiende kan vara lika farlig (om inte farligare) och orsaka lika mycket skada som en som är tydlig och uppenbar.

En mycket effektiv del av den här infiltrationen är avväpning. Systematiskt håller man på att feminisera och pacificera den svenske mannen. Lyckas de med detta är hälften vunnet. För vem ska gå till försvar om den manliga delen av befolkningen utgörs av ’hens’? Detta tillsammans med den liberala ”skit-i-alla-andra”-mentaliteten kan bli nådastöten för vårt folks fortsatta existens. Därför måste feminiseringen tas på yttersta allvar och slås tillbaka. Om så bara med artiklar, än så länge. Nedbrytande och själsdödande genusteorier förpestar våra unga generationers sinnen och manar dem tidigt att gå till reträtt. De ska inte ens våga tänka tanken på försvar eftersom de ska känna en instinktiv skuld inför att bli en del av ”patriarkala” och hierarkiska strukturer. Lika mycket som det är vår plikt att belysa farorna med en fortsatt massinvandring och rikta ljuset mot korrupta medier och falsktungade politiker så bör vi inse faran med den mer lömska och dolda strategin. Därför skriver jag och andra artiklar och analyser även kring dessa ämnen.

bli fri

För ska vi lyckas att slå oss fria från dessa bojor måste vi hitta alla nycklarna. Först då kan vi försäkra oss om att inte bli fängslade igen. Först då kan vi åter resa oss från förtrycket. Så till er som inte uppskattar eller förstår vikten av artiklar kring ’småsaker’ som ’hen’, feminism och homopropaganda vill jag bara säga en sak. Se de som delar av något större och underskatta aldrig vikten av att kartlägga alla aspekter av fiendens strategier och beteendemönster.


  • Publicerad:
    2013-01-24 22:47