SVERIGE. Magda Rasmusson, feminist och miljöpartist, skriver på SVT Debatt att vi borde utvisa män eftersom det enligt henne är män som begår de sexuella övergreppen på svenska kvinnor och inte invandrare.

Magda_Rasmusson

Magda Rasmusson vill utvisa män.

Fakta som visar att invandrare är överrepresenterade i grova brott och gruppvåldtäkter på svenska kvinnor, är något som Magda Rasmusson, feminist och språkrör för Grön ungdom, inte vill ta till sig.

Det är istället män som begår de flesta brotten, menar Rasmusson, och ”extremhögern” som försvarar dem genom att inte vara feminister och skylla på invandrare.

”Extremhögern måste nu bestämma sig. Värnar de kvinnors rättigheter och vill stävja kriminaliteten: välj jämställdhet, i stället för att skylla på invandringen”, skriver Rasmusson i sin artikel, och fortsätter: ”I dag vore det mer lämpligt att diskutera utvisandet av män, snarare än invandrare.”

Rasmusson skriver vidare att ”extremhögerns” politik innebär ”ren och skär livsfara för kvinnor” och påstår att ”det finns nog inget forum där kvinnohatet frodas så livligt som där högerextrema rör sig”. För att se till att svenska kvinnor inte lever under ren och skär livsfara har Rasmusson tidigare förespråkat fortsatt massinvandring och öppna gränser.

Källa:
Hur mycket manlighet tål Sverige?


  • Publicerad:
    2014-01-05 23:13