INTERNET. Igår publicerades en video på Youtube där en självutnämnd antirasist förespråkar folkmord på vita. Filmen är gjord i respons till ”’antirasist’ är ett kodord för antivit” och andra mantran som sprids på nätet.

I filmen (som kan ses ovan) hävdas bland annat att rasblandning är ”evolutionens naturliga gång”. Det påstås också att folk som hävdar att det pågår ett folkmord på vita människor har fel eftersom rasblandning innebär att rasfrämmande invandrare blir lika rasblandade som den vita ursprungsbefolkningen. Den ”antirasistiska” debattören menar också att det inte kan förekomma folkmord utan våldsamheter.

Vidare hävdar ”antirasisten” att den vita rasen är den enda rasen som förslavat andra folk och begått folkmord genom historien. Detta uppenbart felaktiga påstående används sedan som ett argument för att den vita rasen bör utrotas genom rasblandning. Den rasblandningsvurmande filmen illustreras uteslutande av rasblandade par där kvinnan är vit och mannen icke-vit.

Filmen är ett bemötande av en retorik som för något år sedan i Sverige främst fick spridning genom Youtube-filmen ”Hur man debatterar ner antirasister”. Se den filmen nedan:


  • Publicerad:
    2013-03-05 18:35