Nordfront har tidigare skrivit om den tidigare okända journalisten Katarina Mazetti som lyckades göra sig ett namn genom en svenskfientlig krönika och en gråtkampanj i massmedia. Mazetti deltog igår i debatten om näthat som anordnades på Kulturhuset och gjorde i den bort sig rejält genom att ifrågasätta huruvida mordförsöket på Lars Hedegaard verkligen ägde rum eller ej.

Katarina Mazetti framför sin konspirationsteori i samband med att de andra debattörerna diskuterar om inte journalisterna själva bör bli lite mer självkritiska. Utifrån den frågeställningen gör Mazetti en helomvändning på debatten och menar att journalister borde ha granskat och ifrågasatt om Lars Hedegaard verkligen blev utsatt för ett mordförsök, något som inte ens Expo som tagit avstånd från händelsen ifrågasätter.

Till och med Sakine Madon sneglar snett och skeptiskt på Mazetti när Mazetti menar att medierna vikt sig för högerextremisterna. Mats Dagerlind kontrar här med att fråga vad Mazetti själv har för bevis för att hon blivit utsatt för alla hot hon säger sig ha blivit utsatt för. Kontringen från Dagerlind lockar publiken till skratt och Mazetti klarar inte av att bemöta den med ett logiskt sammanhängande svar.

Se på film hur Mazetti gör bort sig här nedan:


  • Publicerad:
    2013-02-12 23:56